Ahoj , možná by jste mohly poradit mám problém u svého Renault 19 Chamade za chladného počasí při nastartování kolísají otáčky někdy i motor chcipne jak se zahřeje tak drží vpohode , byla měněna váha vzduchu , svíčky , lamda sonda , vzduchový filtr , palivovy filtr ale problém furt stejný tak mě napadl regulátor volnoběhu , chtěl jsem se tedy zeptat zda je to ono co jsem fotil , děkuji pěkný den preji . Na netu jsem našel různé ale vypadají jinak tak jestli by tam pasoval viz druhy obrázek z netu
A čidlo teploty vody? Pokud dává vyšší teplotu než opravdu je, tak se nespíná sytič při studeném motoru - což znamená kolísání a chcípání motoru. Na netu najít hodnotu jakou má mít třeba při 20°C a odpor změřit, zda odpovídá. Jestli máš někoho s diagnostikou, tak napojit a podívat se jakou hodnotu ukazuje při studeném motoru... To je nejjistější. Případně vyměnit, nestojí tolik, ale může být chyba i ve vodičích.
Zdravím, jo, je to krokodýl motorek a jo, mohl by to dělat. Jo, čidlo teploty taky zkontrolovat. Nejlepší každý konektor rozpočet, přeměrit a kontaktolem ošetřit.
A mohly by jste mi ho pomoct najít všude jsou ty co jsem dal druhy obrázek nebo každý vypadá nějak a přitom i uvádí ze je to na danny typ vozidla nebo zda to bude pasovat?
trtr
Zdravím, zkuste si napsat přesný typ motoru - např. 1.7 54kW F3N a pod. a taky rok výroby auta a zda je to model Ph1 nebo Ph2. Pak lze poradit. Zkusil bych projít ty konektory a očistit a prostříknout kontaktolem - sám jsem to tak řešil a řadu věcí to napravilo.
Jinak jak jsou na tom zapalovací kabely - zánovní, nebo staré a tvrdé, to jen tak mimo. R19 je celkem jednoduchá, ale občas náladová a řada věci se opraví kolikrát pouhým odpojením a znovupřipojením - zajímavé, ale je to tak. Pokud se dostanu do garáže, mohu změřit čidlo teploty - kolik má ohmů při studeném motoru.Jinak radím stáhnout příručku R19 Jak na to v PDF.
Zdravím, tak je až s podivem, jak díly na tyto vozidla postupně mizí . No zkusím kouknout, jinak radím navštívit třeba nějaký vrakáč a klidně hledat i Clio stejného ročníku, nebo i mezi Peugeoty. Když vidím tu fotku - co hadička k MAPu, není děravá?
Jinak nechci dělat reklamu, ale snad mi to admin odpustí - na Granex.cz se zkuste zeptat - borec měl dřív R19 a hodně se tomu věnoval.
Těsnění kolem klapky 2 O krouzky,"motylek",krokovy motorek volnoběhu,nebo taky jen zakarbonovany motor - benzín se do nej cucne tim se ochudi směs, rj to zjisti, obohatí, pak je zas moc bohatá atd. Takhle to cykluje proto kolisani..VIF+ italská údržba..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.