Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklina na čelním skle zevnitř po celé délce

Od: suchomimus odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
dnes jsem byl při nějaké kontrole pod kapotou svého Renaultu Laguna 2 nemile zaskočen. Všiml jsem si obří trhliny v čelním skle, která vede od řidiče až ke spolujezdci. Téměř po celé délce čelního skla. Zvláštní je, že je zevnitř, a co víc, v té černé oblasti. Vůbec nechápu, jak a kdy to vzniklo. Je pátek, do pondělí to nemám s kým probrat, tak se ptám zde. Děkuji za reakce.
- Předpokládám, že je celé sklo na výměnu?
- Mohlo to vzniknout teplotním šokem?
- Může brzy dojít k prohloubení problému, zdraví ohrožující jízdě např. po dálnici?
- Je o hubu s tím jezdit, když mě zastaví kontrola?

Prasklina na čelním skle zevnitř po celé délce
Prasklina na čelním skle zevnitř po celé délce #2
Prasklina na čelním skle zevnitř po celé délce #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
21.06.24 21:06
hodnocení

4x

4x ano

asd1
hodnocení

2x
Nový sklo. Vypadá na ránu zvenku,např.nalehnuti opilce.. Samo za jizdy se spíš nevysype, cajti te ale oceni (a v Rakousku rovnou odstavi+domů na odtahovce..

hodnocení

1x
Pravděpodobně teplotní šok (např. z myčky), kerý rozjel nějakou malou prasklinku, nebo třeba i přetížená střecha nákladem (vzpomínejte). U starých prorezlých aut za tím může být u menší tuhost karoserie, která už se víc kroutí.

suchomimus
hodnocení

Díky za rychlé odpovědi. V pondělí tedy sjednám výměnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]