Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám dotaz, jak přesne elektronicky odpojuje řídící jednotka LPG benzínový vstřik? V řídící jednotce LPG je relé nebo mosfet nebo jakým přesně způsobem se to fyzicky děje? Do ŘJ LPG jsou přivedny vodiče od benzínových vstřiků a vodiče od ŘJ motoru , v ŘJ LPG se benzínový vstřik bud zapne nebo vypne dle nastavení parametrů. A mne zajímá jak presně zda to vypne zapne relé nebo mosfet nebo jinak?...děkuji
Dobrý den. Bude to vycházet ze konkrétního systému. Viděl jsem systém magic, který to má elektronické. Nedochází k odpojování vstřikovačů ve smyslu, jak je napsáno, jednotka o nich ví a používá si je jak chce (podle nastavení). Umožňuje třeba jet 20% na benzín a 80 na LPG k ochraně ventilů u přímého vstřikování, poměr se dá měnit i progresivně, v závislosti na teplotě, zatížení a otáčkách. Takže samozřejmě, že se to dělá elektronicky, relátka jsou na to úplně nevhodná.
takže v landirenzo omegas (myslím že to mám od roku 2004) takže tam tedy budou relátka?
na druhém autě mám stag basic cca od 2020 tam by to myslím už bylo bez relátek?
diky moc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.