To sice ano, ale také je s nájezdem 127tis km. Další je tam s nájezdem 170tis km a to stojí 85.000 Kč. Osobně můj názor je takový, že pokud to auto nestojí 40.000 Kč a chcete ho jenom na doježdění, tak to určitě cenu nemá. Obecně i benzínové verze s nižším nájezdem se tam prodávají okolo 60.000 Kč.
Zdravím,pokud uvažujete o aute na LPG ,tak doporučuji koupit auto bez namontovaného LPG systému a nechat si LPG namontovat nové,nikdy nevíte jak se původní majitel o LPG staral ,jestli měnil pravidelně fitry kapalné a plynné fáze a nejsou tím pádem vstřikovače na konci životnosti třeba...
Hlavně lpg vstřikovače jsou, eventuálně v levnější náhradě, případně sada na jejich pretesneni, otázka par stovek. Filtry, co mám zkušenost, jsou při tankování slušného plynu v podstatě doživotní, akorát reduktor je dobrý po pár letech repasovat.
Tak to mi už někdo minimálně 11x tajně vyměnil motor Forman přes 300tkm, pak generálka, Felda 1,6/55 sla do šrotu s funkčním motorem po víc jak 400tkm (lpg od 120tkm), oktávka 1,6/75 aktuálně 416tkm (lpg taky cca od 100tkm) a furt jezdí,olej nežere... Žádný přimazávání ventilů, občas tahání 1-2 tuny přívěsů, převážně chudá směs, zvýšený predstih, na benzín jen úplně studený starty, olej nejlevnější 10w-40 po 10-15tkm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.