Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake auto do 100 000

Od: nfxvv odpovědí: 7 změna:
Dobrý den všem, jaké byste mi doporucili auto, které by jezdilo kombinaci dálek a města s ročním nájezdem 25-30 tisíc? Chtěl bych benzín a zatím mám vyhlednutou Octavii 2 1,6 MPI 75KW

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do čistě benzínového bych nešel, leda že bych ho hned odvezl do LPG servisu.

Nepíšete kolik je vám let, pro seniora (anebo někoho kdo má problémy s koleny a kotníky) je nízké auto jako Oktávka nesmyslné. A i když jste mladší, tak pokud za den 50 až stokrát nastoupíte a vystoupíte, tak se to na únavě dost projeví.

jarmil
Jojo, běžně se mi stává, že za den stokrát vystoupím a nastoupim do auta *smich*

Vy se smějete, ale jsou lidé kteří to dělají - například geocacheři. Klidně i 300 x, záleží na situaci a na terénu

spu
hodnocení

0x

Benzín je jasná volba, jelikož nafta v této cenové relaci je velký risk. Šel bych do opla.

hodnocení

0x

Každý Vám doporučí to svoje auto. Páč porot si ho koupil.

Já měl Fábii 1,4, páč jsem jezdil kombinaci dálek a města. Ale kvůli karavanu jsem si pořídil Octávii 1,4.r.v.2020.

Vždy jsem byl spokojen s benzinem..

asd1

A vážně myslíš, že tohle sežene do 100k v použitelným stavu?

Ale tazatel - dvojková ovce s 1,6 atmo - nejede to, žere to a to jak benzín tak hodně rádo i olej. O2 celkově povedená neni a dost se sype.. A celkově oktávka nic moc, nasedáš jak do vany, mizernej výhled, podvozek žádnej zázrak atd. A tvrdě připlácíš za značku.

Já mu radil co má koupit? To jsem ale netušil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]