Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak se vám líbí nové návěsti v HK, po zprovoznění dálnic D11 a D35? Nově je na nich uvedeno na zeleném podkladě Wrocłav a Praha a modře Liberec a Jaroměř. Mně se nelíbí, že zcela zmizely významé okresní cíle Náchod a Trutnov, které tam byly do teď.
Co na to říkáte? Jsou tady také takoví pomatení fandové do těchto věcí jako jsem já?
Jestli máte na mysli Šumperk, na tom není nic divného dle podmínek pro určování cílů TP 100 je pro silnici I/11 nejbližší významný cíl právě Šumperk. Proto na sjezdech u HK na D11 a D35 je uveden Šumperk.
U Jaroměře máte pravdu, tam se úplně těchto podmínek nedrzeli, správné by rám měl být uveden Náchod nebo klidně i Trutnov, ale oni nechtějí tyto cíle zase vést po původní silnici I/33, v budoucnu II/611, když vedle je dálnice D11.
@boss: Hochu, vychladni! Také ti jednou bude 70 a budeš mluvit úplně jinak, než teď. A laskavě netahej politiku do odborných věcí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.