Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové značení v Hradci Králové (HK)

Od: lubosnovak odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

jak se vám líbí nové návěsti v HK, po zprovoznění dálnic D11 a D35? Nově je na nich uvedeno na zeleném podkladě Wrocłav a Praha a modře Liberec a Jaroměř. Mně se nelíbí, že zcela zmizely významé okresní cíle Náchod a Trutnov, které tam byly do teď.

Co na to říkáte? Jsou tady také takoví pomatení fandové do těchto věcí jako jsem já?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale to se tu před časem řešilo, nebo se pletu?

lubosnovak
hodnocení

Ano, ale to se řešilo provizorní značení přímo na kruháči u ČKD. Teď se změnilo značení přímo na Gočárově okruhu v centru HK.

Já si toho nevšiml, asi to je tím, že to moc nesleduji...

lubosnovak
hodnocení

Pane Milane, to je v pohodě.

boss
hodnocení

0x
No ty cíle na D11 byli už od počátku nějaké divné a místní lidi to dost pobavilo.
Vlastně netuším, jaká pravidla určují, který cíl se má správně napsat, asi se napíše nejbližší větší obec = Jaroměř, jakkoliv je to díra… I já bych čekal, že se tam uvede alespoň okresní město.
Možná s tím souvisí fakt, že ta dálnice končí (A ještě hodně dlouho bude) už u Jaroměře. Vůbec netuším pravidla ani logiku a dnes jak lidi jezdí podle navigace, tak ty cedule hrají čím dál menší roli…
Ostuda je, Že z polské strany je dálnice už 3 roky postavena, jenže Na naší straně peníze projedli důchodci Pardon majoritní skupina voličů, takže to ještě pár let bude trvat, než dojde k napojení :(
Poláci jsi jezdí na ten konec dálnice bruslit a skejtovat, smutný to pohled, že to nemá lepší využití a že takhle funguje demokracie…
Volební právo by měli možná mít jen ti, kteří jsou ekonomicky činní. Tak to přece bylo původně nastaveno, nebo ne?
Tak na naší straně to neprovedli důchodci. Už se dávno mohlo stavět, kdyby nebylo uraženého Metrostavu.
Navíc pravomocně odsouzená firma za korupci. Tak si založí jinou firmu a stejně to chce dělat. A že prej Poláci nemají reference na stavbu tunelů, Metrostav má krásné reference, hlavně ve Stromovce.
lubosnovak
hodnocení

Jestli máte na mysli Šumperk, na tom není nic divného dle podmínek pro určování cílů TP 100 je pro silnici I/11 nejbližší významný cíl právě Šumperk. Proto na sjezdech u HK na D11 a D35 je uveden Šumperk.

U Jaroměře máte pravdu, tam se úplně těchto podmínek nedrzeli, správné by rám měl být uveden Náchod nebo klidně i Trutnov, ale oni nechtějí tyto cíle zase vést po původní silnici I/33, v budoucnu II/611, když vedle je dálnice D11.

@boss: Hochu, vychladni! Také ti jednou bude 70 a budeš mluvit úplně jinak, než teď. A laskavě netahej politiku do odborných věcí!

Každý má právo na názor, i když je špatný, hloupý, nepravdivý, klidně dodejte co se Vám líbí.

sss

Lidé, kteří stříhají metr, by ne/měli rozhodovat o budoucnosti dalších generací :))?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]