Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přichytit SPZ, Utržený šrouby, foto

Od: ulo odpovědí: 13 změna:

To se mi takhle urvali šrouby z rámečku SPZ, Nic nevyčuhuje.

Tak a teď potřebuju vědět, jak tam mám ten nový rámeček, starý byl poškozený, proto jsem ho chtěl demontovat, mám nový, tak jak tam buďto ten novej rámeček a nebo espézetku mám přilepit - oboustrannou páskou?

Momentálně asi nemám vrtačku, abych ty ukroucený šrouby odvrtal :( Šrouby jsem mazal WD40, Pár hodin čekal, no, k ničemu, ukroutily se oba.

Anebo mám naprat do kufru nějaký vruty co někde najdu a chytnu rámeček? V originálu to asi vypadá buď na nějaký plastový nejty anebo to bxlo z výroby?

To Černý je molitan pod rámeček SPZ, aby nedrnčelo

Jak přichytit SPZ, Utržený šrouby, foto

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja1
hodnocení

4x

Šrouby nebo spíš vruty v plastu zahřejte trafopájkou až plast změkne a pak je zkuste kleštičkami vytrhnout.

Pak dírku zvětšete vrtákem na průměr pro malou hmoždinku. Nebo dejte šroub s větším průměrem.

hodnocení

3x
Co čekáš za radu? Na lepení bych se nespoléhal, odpadne značka a je to o řidičák. Někde si pujč aku vrtačku nebo u někoho natáhni kabel a odvrtej původní uchycení popř navrtej nové a pořádně uchyť. Otvory ideálně zatřít, ať to nerezne.
ulo

taky budu muset koupit nerezový šrouby, a čekám spíš za radu, co to tam je za ty plastový hmoždiny, nebo nejlepší ty nebo co to je jestli to je z výroby nebo to je v salonu dávaný? Jo kov zastříknu autolakem, ten mám v autě.

Protože odvrtat šroub chycený do plastu asi dost dobře nejde, nemoc tím i kus toho plastu nebo to vykotlam úplně celý

hodnocení

3x

Nepářu se s tím -pokud není rámeček na autě tak jej přišroubuji vrutem. občas prostříknu konkorem pokud v plastu tak ne a mám klid. Do rámečku vložím RZ a protože občas lidem vadí věci-je zajištěna "opravným prostředkem pro opravu raketoplánu č.2" -drcpáska, elektrikářská stahovací páska, pílé barvy přes bílé pole RZ.

PS na minulém na plastovém kufru bylo pod RZ asi 6 dírek jak to předchozí asi měnili rámečky, tak každý si udělal svoje!

nickys

No každej nechce mít auto jak od komediantů. Dle platné legislativy ta drcpáska je minimálně na "flastr" a vyhazov z TK.

To, že je v bílém poli, na tom nic nemění.

Kolik jste takhle pokut za toto dostal? Klikrát vás skrze toto vyhodili z technické?!

Za 1. napsal jsem se že se stím nepářu!

Za 2 . Vím že je to nepředpisové nemusíte mi to psát,

Za 3. pokud by PČR chtěla pokutova, pásku sundám a NEMAJÍ zač pokutovat a pokud je debila na TK pak to taky sundám jak jednoduché!

nickys
Tak na tohle snad jedině blicí smajlík. *blee*Moje reakce nebyla jen na vás, spíše pro ostatní, aby někoho nenapadlo to opravdu tak udělat.Je to vaše auto, když chcete aby vypadalo jako vrak, nepárejte se tím tedy. Vaše vizika.Jste opravdu tak naivní, že to jako před fízlama sundáte a není za co pokutovat?

co dodat zas někdo objevil poraďte a trolí! Pěkný den!

Jinak auto mám aby sloužilo a ne já jemu!Vysvětlujte pak hlídce že nemáte RZ a che Vám zadržet na půl roku ŘP!

Jen pro vysvětlení pro normálni lidi zde na poradte! Po zakoupení auta nově daný rámeček,do něj předpisově vloženaRZ-v průběhu asi měsíce byla 3x ukopnutá? sundaná značka , naštěstí neukradena, ale ležela pod autem. Co jsem ji připevnil nespadla ani jednou.

nickys

Správně, jenom vy, s drcpáskami přes RZ jste normální. Tak jo.*mir*

paveldvorak
hodnocení

1x
Každý překupník a opravář dá na auto vladzniplastovy držák SPZ s vlastním logem a telef.cislem pak je v plastu 20 různých der

hodnocení

0x
V tý kastli sou nýtovací matky a počítám že šroub bude zrezlej že stim nehneš
Takže pokud to nevytočíš tak odvrtat udělat novou 6ku závit nebo to vem vrtakem 6.5 a dej šrouby skrz velkoplošný podložky a matku
upa

Máš pravdu je to kovový a žádný plast, Odvrtal jsem ty šrouby 4mm vrtákem a pak, Zalomil se mi v tom Závitník m5

Ten už asi neprovrtám

asi to bude nejlepší dát skrz Hned jak najdu nějaký šróby s matkou a jsk sundat tapec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]