Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativa k Superbu a Kodiaqu

Od: autoauto odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji vyměnit současný vůz za něco většího. Koukám po Superbu a Kodiaqu. Octavia už je na hraně toho, co chci, spíš bych chtěl něco většího. Jaké jsou alternativy k Superbu a Kodiaqu, aby to nabízelo slušný prostor pro posádku (190 cm) a mělo to velký kufr? Škodovky mě přijdou zbytečně předražené a nechci se upínat na jednu značku. auta moc neměním, tak nemám moc přehled. Moc děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x
Kkodiaku rAV4 hybrid nebo highander, k superrbe camry.. 2.5 l benzin hybridy

hodnocení

0x

KIA Ceed sw, případně Proceed.

autoauto
hodnocení

Právě ze Ceedu přecházím, a ten je oproti dvěma uvedeným malý. Ceed je menší i než octavia.

KIA je sice menší, ale také levnější. Mále li peníze, pak je i víc možností.

Já když mi to vyjde, tak přecházím z Golfa v kombíku, na BYD Seal.

autoauto
hodnocení

No jo, jenže požadavek je na větší auto, nikoliv ušetřit peníze. BYD Seal taky dobrý pokus, možná prostorností, ale zavazadelník nic moc. Navíc jako člověk žijící v bytovce na sídlišti si může o elektru nechat zdát ještě pěkných pár let.

pitr125
hodnocení

0x
Zdravím já mám Mitsubishi Outlander 3generace v benzínu a jsem spokojený,je to velký auto,má to ještě atmosférický motor,není to přeplácaný funkcemi,jede si to to svoje ,a je to naprosto spolehlivý auto, vozim v něm 3 Americký akity,takže prostoru dost a hlavně to není předražený jak škodovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]