Nejste přihlášen/a.
znáte někdo šikovného autoelektrikáře ,který dokáže namontovat autorádio s monitorem z Aliexpresu?včetně rámečku?Bohužel firmy co je i prodávají a montují u nás všechny co jsem oslovila montují jen ty co mají a na můj Opel mokku je nemají ,v aliexpressi ho mají ,jen zas oni nemontují koupené jinde.Děkuji za případnou radu,jsem z kolínska ,ale dojedu kamkoliv
Rozumný elektrikář ví, že montovat někomu do auta rádio z alíka, ještě k tomu do celkem kuriozního auta, neznamená velký výdělek, ale může znamenat dost problémů.
Mokka se v roce 2023 prodalo 542 aut, Octávií 21 815. Co myslíte, že je pro autoelektrikáře běžnější, známější a snažší?
Tím "cekem kuriozní"nemyslím nic prejorativního, jen že pro většinu autoelektrikářů to bude auto, které možná nikdy ani neviděli, a tak se do toho nepohrnou. A do toho místo jimi dodaného rádia, na kterém by se mohli trochu finančně zahojit, jim donesete noname rádio z alíka neznámé kvality. Do toho se prostě nikdo soudný nepohrne, leda někdo ze známosti a pak bude litovat.
Rádia s alika si lidi doma montují sami. Určitě na YT najdete návod. Ovšem při neodborné montáži můžete i vyhořet (rádio z alika možná i při odborné). Jistě znáte pořekadlo Opel - popel.
No to rádio stojí cca 9tisíc,koupila bych jiné ,ale prostě jinde ho nemají ,koupit ho tedy z alika mi poradili všude právě,tak už nevim.Sama dle návodu to těžko :D .A co myslíte nešlo by napsat přímo do Oplu?
no poradili mi to jak tady minule,že mam koupit tam,po domluvě s elektrikářem co namontuje ,tak ve specialozovaném servisu i ti co montují i svíé jen nemaj rámeček k mému autu.a co je na Oplu mokka kuriózní?
Pardon,nenapadlo mi ,že tady někdo bude řešit češtinu ,ano máte pravdu neuměla jsem se vyjádřit, zkusim možná smazat, jelikož to vypadá že tady nikdo stejně neporadí.Jinak mám poradte ráda ale kolem aut se stejně nikdy nic moc nedozvim,ale jinak si myslím,že kdo chce,pochopí
To víš učitele češtiny to dráždí
El neporadim, hledej v okolí, možná pomůže hláška "se bojíte že to nezvládnete?"
Njn,tak to se dá pochopit,ale porušujete pravidla-máte je přečtené?Tu větu raději nikomu říkat nebudu,určitě chci najít machra, který to opravdu umí a ne, aby to udělal ,jen aby se neshodil.To raději nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.