Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikovný autoelektrikář

Od: ivy5® odpovědí: 12 změna:

znáte někdo šikovného autoelektrikáře ,který dokáže namontovat autorádio s monitorem z Aliexpresu?včetně rámečku?Bohužel firmy co je i prodávají a montují u nás všechny co jsem oslovila montují jen ty co mají a na můj Opel mokku je nemají ,v aliexpressi ho mají ,jen zas oni nemontují koupené jinde.Děkuji za případnou radu,jsem z kolínska ,ale dojedu kamkoliv

Šikovný autoelektrikář
Šikovný autoelektrikář #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Rozumný elektrikář ví, že montovat někomu do auta rádio z alíka, ještě k tomu do celkem kuriozního auta, neznamená velký výdělek, ale může znamenat dost problémů.

doplněno 12.06.24 20:20:

Mokka se v roce 2023 prodalo 542 aut, Octávií 21 815. Co myslíte, že je pro autoelektrikáře běžnější, známější a snažší?;)

cebia.cz/...

doplněno 12.06.24 20:32:

Tím "cekem kuriozní"nemyslím nic prejorativního, jen že pro většinu autoelektrikářů to bude auto, které možná nikdy ani neviděli, a tak se do toho nepohrnou. A do toho místo jimi dodaného rádia, na kterém by se mohli trochu finančně zahojit, jim donesete noname rádio z alíka neznámé kvality. Do toho se prostě nikdo soudný nepohrne, leda někdo ze známosti a pak bude litovat.

Rádia s alika si lidi doma montují sami. Určitě na YT najdete návod. Ovšem při neodborné montáži můžete i vyhořet (rádio z alika možná i při odborné). Jistě znáte pořekadlo Opel - popel.

hodnocení

No to rádio stojí cca 9tisíc,koupila bych jiné ,ale prostě jinde ho nemají ,koupit ho tedy z alika mi poradili všude právě,tak už nevim.Sama dle návodu to těžko :D .A co myslíte nešlo by napsat přímo do Oplu?

hodnocení

1x
Ty vole, všem tazatelům :TAZATELÉ, tady nejde o to jestli někdo udělá překlepy, nebo gramatickou chybu, to mi je úplně fuk.
Ten sloh , skladba vět tazatelky byl zmatený, nesrozumitelný, hlavně v reakci tazatelky na odpověď rádce.
Když už chcete poradit od někoho,kdo to dělá zdarma , ve svým volným čase, projevte SNAHU, aby to vše bylo srozumitelný a ne slovo přes slovo, ve stylu prelouskej si to sám

hodnocení

no poradili mi to jak tady minule,že mam koupit tam,po domluvě s elektrikářem co namontuje ,tak ve specialozovaném servisu i ti co montují i svíé jen nemaj rámeček k mému autu.a co je na Oplu mokka kuriózní?

hodnocení

Pardon,nenapadlo mi ,že tady někdo bude řešit češtinu ,ano máte pravdu neuměla jsem se vyjádřit, zkusim možná smazat, jelikož to vypadá že tady nikdo stejně neporadí.Jinak mám poradte ráda ale kolem aut se stejně nikdy nic moc nedozvim,ale jinak si myslím,že kdo chce,pochopí

asd1

To víš učitele češtiny to dráždí *smich*

El neporadim, hledej v okolí, možná pomůže hláška "se bojíte že to nezvládnete?"

hodnocení

Njn,tak to se dá pochopit,ale porušujete pravidla-máte je přečtené?Tu větu raději nikomu říkat nebudu,určitě chci najít machra, který to opravdu umí a ne, aby to udělal ,jen aby se neshodil.To raději nic.

asd1

PS jedna rada - když budeš arogantní, tak ti tu neporadí ani ten kdo ví nebo to přímo umí... A neboj dál porušovat pravidlo "držet se tématu" nebudu

jm
hodnocení

0x
Chcete doporučení nebo radu?
Nemyslím si, že tu mezi rádci bude ochotný profík, který si vezme rádio od vás a nainstaluje ho.
Živnostník nebude riskovat životy jiných, aby vám ušetřil peníze za výmysl z Číny. Nachystejte si 100tis Kč a jděte do autorizovaného servisu.
Rada: kašlete na rádio, peníze budete potřebovat na servis auta, aby auto jezdilo a brzdilo. Na rádio auta nejezdí.

007cz
hodnocení

0x
Pokud máte rámeček, kabeláž tak je to práce pro kohokoliv trošku šikovného na 2-3 hodinky, na značce auta nezáleží. Tady radu nenajdete.
A pokud jde opravdu o rádio přímo pro konkrétní typ auta, tedy kus za kus, třeba to bude jen na 2-3 minuty, prostě vydloubnout, vytáhnout konektor a anténu a 1:1 zastrčit do novýho rádia.

Může zkusit - a když to nebude úplně stejný, tak to může vrátit zpět do Číny :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]