Zdravím,dnes jsem se mi povedlo poškodit bočnici pneu,jezdili byste s tim,ke to ještě bezpečné? Na podzim mam v plánu měnit za celoroční,tak to nechci měnit teď.V srpnu mě čeká dovolená,celkem cca 1500km,jinak jezdím jenom mesto.Diky za názory.
A žádná škoda, beztak to je stará zpuchřelá ..dka. Ojetá, takže se kupujou dvě nový na nápravu, obzvlášť pokud to je hnací (rozdílný obvod = diferák se točí pořád)
= celoročky nahoď hned, a pokud jedeš do itálie tak pozor rychlostní index musí být jako ten požadovaný pro letní gumu.
Kdybyste nejel na dovolenou,tak po městě možná dojezdit..Ale nechápu, co řešíte, když máte v plánu nové gumy..A navíc ta dovolená..Takže co chcete řešit? Prasklou gumu na dálnici? Nebo cajty někde v cizině?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.