Nejste přihlášen/a.
Četl jsem tento článek
Zajímá mě zda kontroluje jen vozidla z tuzemskou RZ a nebo i z cizí RZ.
A může poslat i na emise vozidlo z cizí RZ - v některých zemích se technická vůbec neprovádí.
A já projdu emisemi a policie mi na cestě zdělí, že nevyhovuji a dává pokutu.
Pokud "v tom mám prsty"tak si "nasypu popel na hlavu"ale pokud ne, tak bych žádnou pokutu neplatil.
A když půjdu na opakované emise po poslání policií kteá je naměřila nevyhovující a ty emise budou vyhovující tak kdo tu opakovanou kontrolu zaplatí?
Pokud projdete emisní a policie Vám NESDĚLÍ ale změří a zjistí nevyhovující emise - asi se něco pokazilo lambda sonda, vstřik, FAP or DPF of, ...+ milion další věcí.
Neexistuje aby PČR naměřila špatné emise a na emisní byste prošel . To je téměř scifi..
Pokud si myslíte že máte emise v pořádku i přes špatné naměření od PČR, tak máte vždy možnost řešení-odmítnou zaplatit pokutu ale dát to do správního-tam pak argumentovat i případnou následnou vyhovující technickou a podat stížnost na špatný přístroj policie .
Pokud vozidlo následně projde TK tak se dle mne nic neplatí. A podle mne neměří policie, ale jimi pozvaná STK či odborná firma. Na druhou stranu to, že takové množství vozidel neprošlo - cca polvina / neznám přesnou statistiku kolik vozidel a o KOLIK/ , ale denodenně se setkávám s vozidly která fungují jako dýmovnice a to asi nikdo z nás kdo to dýchá nechceme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.