Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy - ochranne plechy drnčí

Od: radim2* odpovědí: 12 změna:

Tak,pánové,jak jsem slíbil,problém s olejem pod autem je vyřešen.Byl to simerink na diferáku,výměna simerinku,oleje a práce,vše za necelý litr.Děkuji Vám,hoši,za rady,jsem rád,že na nějaký dotaz nebo na prosbu o radu na servru PORADTE reagujou opravdu pouze lidi mající o dané věci přehled.A proto neváhám a mám další dotaz,nejedná se o velikou závadu,ale je to prkotina,která mně sere už 2 roky,nikdy mně to v servisu nenapadne,ale když jedu po nějaké nerovnosti,tak mi šíleně drnčí ty posr... ochranné plechy za brzdovými kotoučemi,zřejmě jsou už časem v prd...Hoši,můžu jezdit i bez nich?Nejsem mechanik,ale kamínky a voda se na kotouče dostanou stejně,takže co se stane když je dám do hajzlu a pojedu bez nich?Děkuji předem za názory.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Máte pravdu, bordel tam bude pořád, ale ty plechy ho eliminují.

Když už to vydželo dva roky, tak to snad ještě počká, a při výměně kol na zimní se mrkněte, jestli nejsou někde povolené, případně je dotáhněte, nebo až nebudete mít co dělat, mrkněte na to. . .

doplněno 10.08.10 17:38:

A dělají ten rámus skutečně ty plechy, nemůže to být i něco jiného?

radim2*
hodnocení

Jsou to na 100 procent ty plechy,protože drnčí i když motor neběží a já víc bouchnu dveřmi u auta-za co bych si kolikrát nejraději nafackoval.Hold je to už babička,ale jezdím s ní-AR 155,2.5,V6-KAŽDÝCH 14 dní přes půl republiky a nikdy mně holka nenechala na holičkách.Hold,když se něco vysere-příklad naposled ten olej-pokaždé si řeknu"holka má na to nárok".Ale zpět k plechům.Drnčí to taky když jenom kopnu do elektronu.Já bych to nejraději dal do hajzlu,za jízdy hlavně po městě je to hrozné.

hanher*

Četl jsem si právě různá fóra, kde také píšou, že je dávají pryč.

Ale opravdu tam asi k něčemu budou, krom toho, že eliminují vlétávání bordelu do kotoučů.

Udělejte si někdy čas a mrkněte na to, zda to nepůjde opravit, pravděpodobně to bude stačit dotáhnout.

Nepůjde to asi kvůli jejich umístění snadno, mějte radši při ruce wédéčko.

radim2*
hodnocení

Koukal jsem se na to,když mi mechanik dával zpátky kolo po opravě toho simerinku,mněl další rozebrané auto-nechtěl jsem ho už zdržovat,ten plech je na jedné straně prasklý-zřejmě taky rez,to samé bude i u druhého kola.Já bych nejraději je odstřihl v garáži nůžkami na plech a bude po káčině srandě.Proto před tím,než to udělám,jsem dal svůj dotaz na "PORADTE".

hanher*

Ano, jak jsem tak četl, oddělat možné to je.

Sám s tím nemám zkušenost, ani s případnými následky.

Kdyby jste si to ale přeci rozmyslel, tak někde kupte nové, případně použité z vrakoviště.

Pokud to půjde, a budete mít CO2 a trochu barvy na ošetření, můžete si je spravit, a trajdat s nimi dál.

To už ale nechám na Vás, já jsem zastáncem toho je tam nechat.

ar*

Radime klidně je sundej jsou tam stejně k prdu když už nedrží a můžou spíš uškodit než pomoc. Já je na 166 nemám origo a ničemu to nevadí. Dost ldí je sundává i kvůli lepšímu chůazení kotoučů.

radim2*
hodnocení

V koutku duše jsem si to myslel taky,zítra najedu na jámu-to stačí,nůžky na plech a poletí až do Milána!Auto nepoletí,jsem s ním spokojen,ale ty plechy.Odkaz pro AR:až Ti zítra něco přeletí nad hlavou,tak to jsou moje plechy.Ani ty posr...Redbulláci jim nebudou stíhat.

ar*

*smich* koukám že jseš taky příznivec červenývch koňů z Maranela. No jak jinak s Alfou. Né vážně klidně je sundej ničemu to fakt vadit nebude. No a pokud je dovezeš do Milína osobně tak se můžeš stavit v AR, letos je 100 let od založení, nedostal jsi taky pozvánku?

doplněno 10.08.10 20:54:

No podle foto to je hezounká "babča" :) Vypadá pěkně udržovaná, no prostě Alfa del mio cuore

radim2*
hodnocení

Pozvánka mi přišla,ale pracovně nemůžu.Koukni na WWW.ALFAROMEO-CLUB.COM,NAŠE AUTA,profil Ital-moje červená babička.Alonso mně pěkně nasr..,takhle okatě s Massou a celou Scuderii využít týmovou réžii,to bylo naivní.Já vím,100000 dolarů je pro Ferrari jako pro nás 100.-,ale všichni týmovou režii používají,ale hold udělěli jsme to okatě.Zítra jdu na ty plechy,jezdím po městě jak kdybych mněl na výfuku přivázané plechovky.

radim2*
hodnocení

Přesně tak,Alfu musíš chtít.To je srdeční záležitost.Hodně štěstí a mnoho štastných km přeje Radim.

ar*

Tak ,tak a hlavně kolama dolu anténou nahoru.:) Sakra já žádnou anténu nemám.:D

erikch*
hodnocení

0x

no tak to je dobrej "prajs",fakt za litr pohoda...,jak jsem psal předtím,nevím jak to Alfiny mají s místem-evidentně dobrý,takže přeji spoustu spokojenosti s AR-jsem sice na frantíky,ale Alfiny mají taky něco do sebe...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]