Nejste přihlášen/a.
Tak,pánové,jak jsem slíbil,problém s olejem pod autem je vyřešen.Byl to simerink na diferáku,výměna simerinku,oleje a práce,vše za necelý litr.Děkuji Vám,hoši,za rady,jsem rád,že na nějaký dotaz nebo na prosbu o radu na servru PORADTE reagujou opravdu pouze lidi mající o dané věci přehled.A proto neváhám a mám další dotaz,nejedná se o velikou závadu,ale je to prkotina,která mně sere už 2 roky,nikdy mně to v servisu nenapadne,ale když jedu po nějaké nerovnosti,tak mi šíleně drnčí ty posr... ochranné plechy za brzdovými kotoučemi,zřejmě jsou už časem v prd...Hoši,můžu jezdit i bez nich?Nejsem mechanik,ale kamínky a voda se na kotouče dostanou stejně,takže co se stane když je dám do hajzlu a pojedu bez nich?Děkuji předem za názory.
Máte pravdu, bordel tam bude pořád, ale ty plechy ho eliminují.
Když už to vydželo dva roky, tak to snad ještě počká, a při výměně kol na zimní se mrkněte, jestli nejsou někde povolené, případně je dotáhněte, nebo až nebudete mít co dělat, mrkněte na to. . .
doplněno 10.08.10 17:38:A dělají ten rámus skutečně ty plechy, nemůže to být i něco jiného?
Jsou to na 100 procent ty plechy,protože drnčí i když motor neběží a já víc bouchnu dveřmi u auta-za co bych si kolikrát nejraději nafackoval.Hold je to už babička,ale jezdím s ní-AR 155,2.5,V6-KAŽDÝCH 14 dní přes půl republiky a nikdy mně holka nenechala na holičkách.Hold,když se něco vysere-příklad naposled ten olej-pokaždé si řeknu"holka má na to nárok".Ale zpět k plechům.Drnčí to taky když jenom kopnu do elektronu.Já bych to nejraději dal do hajzlu,za jízdy hlavně po městě je to hrozné.
Četl jsem si právě různá fóra, kde také píšou, že je dávají pryč.
Ale opravdu tam asi k něčemu budou, krom toho, že eliminují vlétávání bordelu do kotoučů.
Udělejte si někdy čas a mrkněte na to, zda to nepůjde opravit, pravděpodobně to bude stačit dotáhnout.
Nepůjde to asi kvůli jejich umístění snadno, mějte radši při ruce wédéčko.
Koukal jsem se na to,když mi mechanik dával zpátky kolo po opravě toho simerinku,mněl další rozebrané auto-nechtěl jsem ho už zdržovat,ten plech je na jedné straně prasklý-zřejmě taky rez,to samé bude i u druhého kola.Já bych nejraději je odstřihl v garáži nůžkami na plech a bude po káčině srandě.Proto před tím,než to udělám,jsem dal svůj dotaz na "PORADTE".
Ano, jak jsem tak četl, oddělat možné to je.
Sám s tím nemám zkušenost, ani s případnými následky.
Kdyby jste si to ale přeci rozmyslel, tak někde kupte nové, případně použité z vrakoviště.
Pokud to půjde, a budete mít CO2 a trochu barvy na ošetření, můžete si je spravit, a trajdat s nimi dál.
To už ale nechám na Vás, já jsem zastáncem toho je tam nechat.
Radime klidně je sundej jsou tam stejně k prdu když už nedrží a můžou spíš uškodit než pomoc. Já je na 166 nemám origo a ničemu to nevadí. Dost ldí je sundává i kvůli lepšímu chůazení kotoučů.
V koutku duše jsem si to myslel taky,zítra najedu na jámu-to stačí,nůžky na plech a poletí až do Milána!Auto nepoletí,jsem s ním spokojen,ale ty plechy.Odkaz pro AR:až Ti zítra něco přeletí nad hlavou,tak to jsou moje plechy.Ani ty posr...Redbulláci jim nebudou stíhat.
koukám že jseš taky příznivec červenývch koňů z Maranela. No jak jinak s Alfou. Né vážně klidně je sundej ničemu to fakt vadit nebude. No a pokud je dovezeš do Milína osobně tak se můžeš stavit v AR, letos je 100 let od založení, nedostal jsi taky pozvánku?
No podle foto to je hezounká "babča" Vypadá pěkně udržovaná, no prostě Alfa del mio cuore
Pozvánka mi přišla,ale pracovně nemůžu.Koukni na WWW.ALFAROMEO-CLUB.COM,NAŠE AUTA,profil Ital-moje červená babička.Alonso mně pěkně nasr..,takhle okatě s Massou a celou Scuderii využít týmovou réžii,to bylo naivní.Já vím,100000 dolarů je pro Ferrari jako pro nás 100.-,ale všichni týmovou režii používají,ale hold udělěli jsme to okatě.Zítra jdu na ty plechy,jezdím po městě jak kdybych mněl na výfuku přivázané plechovky.
Přesně tak,Alfu musíš chtít.To je srdeční záležitost.Hodně štěstí a mnoho štastných km přeje Radim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.