Nejste přihlášen/a.
To je pokud je to TZ Nové. Pokud je ze zdemontované z jiného auta pak je mj třeba na evidenci předložit ORV vozidla se zápisem, že TZ bylo demontováno (tedy pokud toto ještěnebylo změněno )
pak je třetí možnost na hraně zákona, jak to dělám já - namontovat sám a mít automechanika, který vás zná a dá razítko, zrovna u O1 je montáž TZ i montáž elektro jednoduchá, jen drobné upozornění při zápisu chtějí ponovu kopii osvědčení o tom, že automechanik smí TZ montovat
přijel jsem do servisu, chtěl namontovat tažné - druhý den jsem odjel na úřad s žádankou o zápis a certifikací servisu, že může tažné montovat
nechtělo se mi zkoumat a testovat drátky, řešit demontáže a rizikově si vymýšlet možnosti uchycení ... některá tažná třeba zasahují do oblasti výfuku, kdy pak při otřesu výfuku tento bouchá do tažného... zbytečný stres
Jelikož má servis "slevy" na díly, cena nového s dopravou by mne vyšla více než cena s montáží u něj.
stačí koupit TZ na vrakáči naptřít namontovat a echat si na STK vystavot protokol
Mimochodme NIKDE JINDE V EU se tažné nikam NEZAPISUJE, my to máme bnohužel v zákoně ( zatím se nenašel žádný poslanec který by to že zákona vyškrtnul) ...toto je speciální česká buzerace, česi zapisují a zapisují..a berou si dovolenou volno a postávají na úřadech ...úplně zbytečně, stačí to vypustit ze zákona a nechat to na servisech a stanicích technické kontroly, jak to mají jinde v Evropě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.