Dobrý den, Mám audi q3 a chtěl bych se zeptat. Potřebuji aby mi šlo napětí do zapalovače i při vypnutém motoru. Je nějaká možnost prepojenuli. Audi q3 2013.
Tak nakonec jsem ke kameře našel modul na napájení, který se zapojí přímo do pojistkové skříně. Jdou tam tři dráty. 1, 12v acc 2, +B 3, GND 12V acc bych přidal přes adaptér k pojistce zapalovače. Akorát nevím k jaké zapojit ten staly proud +B Neporadil byste někdo?
Z návodu: Černý vodič připojte na kostru vozidla. Červený vodič připojte na pojistku ACC (zapalování zapnuto). Žlutý vodič připojte na pojistku plus baterie. Konektor mini USB připojte do zařízení. Převodník napětí obsahuje automatickou ochranu proti případnému vybití autobaterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.