Nejste přihlášen/a.
Čus borci,
mám takový technický dotaz...budou nám opravovat parkoviště kde je ideálně rovina a lepší místo na sídlišti jsem nejspíš nenašel, tak jsem nucen parkovat na zadním parkovišti, které je mírně z kopečka. Zároveň s autem teď moc nejezdím, protože mám furt špatný ty tlumiče a nechci to trápit. (Dal jsem to na opravu mému vrstevníkovi, protože jsem si říkal, že nebudu mít předsudky vůči věku a nakonec jsem byl rád, že to týpek složil do původního stavu a nic tam nezku***, takže čekám na svého mechanika).
No mám nové brzdiče a lanovody ale z praxe vím, že to lanovodům nemusí prospívat skrz jejich "vytáhání" a nebo znám i případ, kdy auto stálo tak dlouho, že když se povolila ručka tak prostě zustalo zaseklý a nešlo s tím hnout, to je asi extrém.
Ale kolik dní vkuse bych to tak mohl nechat, s tím, že já to auto tak jednou za 4-5 dní projíždím, protože si zas myslím, že není dobrý kdyby furt stálo, zvlášť na parkovišti. Kvalt tam samozřejmě mám jako pojistku a mám to zatažený na druhým zoubku, nemám to nadoraz...ale mám tam nový desky tak to drží :D
Lanovody jsou na to stavny těm se nic nestane! Nejdéle jsem měl tako bez pohybu zajištěn polovrak fiatu Ritmo přes rok-nebyl pak problém. jinak služen bní filte mi takto stála před panelákem od konce ledna do června - několikrát se tím zacukalo než to povolilo .
Jinak jsem zvyklý vždy a na všech zajisit ruční brzdou a nikdy jsem problém neměl.
Kdykoli zaparkuju, tak automaticky zatáhnu ruční.
Nikdy s tím nebyl sebemenší problém.
Poslední auto mám přez 10 let, někdy třeba nejedu měsíc či víc, běžně je to spíš tak ob týden na víkend a v neděli zpátky.
Takže když tu ručku nervete jak blázen, tak se není čeho bát. Za ty vaše 4-5 dní to v alespoň částečně příčetných podmínkách přireznout nestihne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.