Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem na internetových stránkách četl že proběhla kontrola emisí za učasti policie. 25% vozidel neprošlo. Je to ukázka jak STK pustí vozidla do provozu. Muže někdo odpovědět jak je to možné? Stránka taky dlouho nebyla zveřejněna a byla brzy odstraněna. Děkuji.
Jednoduše, vybíraj si čoudící auta.. Takže je spíš divný že 75% prošlo. Asi brali i auta pro vylepšení statistiky.. Podobně když váží, tak berou auta který na první pohled přetížený jsou.
Spousta aut bez aditiv a vyhnání pavouků z vejfuku těsně před kontrolou emisema neprojde. U nových aut ala Euro 7 to emise splní s funglovkou v laboratorních podmínkách, takže tohle má problém po 4 letech přestože tam žádná závada neni. Takže ty emise jsou nastavený "4 roky a kupovat nový motor + emisní systém", otázka jak moc to je ekologický oproti jednomu normálnímu autu na 20 let (nebo dva až tři elektromobily - jen na surovinách toho je řádově víc a výroby surovin je eko zátěž dost velká...
Jak je to možné? Třeba tím že vmomentu měření E je vše na autě OK , ale za kilometr, dva po vyjetí z STK se něco poondí? Navíc pokud se nerozsvítí kontrolka motoru-ponorka, grilované kuře atd, správně závada emisního systému tak řidič nic nemusí vědět? Může odejít lamba, vstřikování eolys, močoviny , samotné vstřiky...Milion pět věcí.
Jde o neznalost autora článku, pokud má vozidlo platnou "červenou" kontrolní známku, musí mít v pořádku také emise...výjimky existují, jsou to případy, kdy majitel přistaví vozidlo bez měření emisí nejdříve na technickou prohlídku, kterou dostane na 30 dnů...následně absolvuje měření emisí, kde dostane červenou samolepku dejme tomu na 2 roky, pokud projde...Je to postup který umožnuje novleizovaná legisaltiva, v minulosti to bylp jinak, vozidlo muselo na SME a na STK se spolu s vozidle předkládal čerstvý ( max 30 dnů) protokol z měření emisí
Dnes existuje možnost mít platný "certifikát", tedy platnou červenou kontrolní známku na měsíc s tím, že nidko neví,v jakém stavu budu emise...po přistavené vozidla na SME...
Od podobného plátku i autora bych čekal alespon minimální znalosti platné legislativy, pak by byl schopen článek a čtenář by pochopil problémy české právní úpravy...
To ví každý řidič. STK a Emise jsou zbytečné a je to černá díra tohoto státu. Všichni procházejí, protože dávají úplatky. Ten, který nic nedá neprojde.
dokud budou STK soukromá a technici placeni majitelem aso jako servírky, k uživení rodiny budou brát dýška a pouštět problematická auta
pokud jde o kontrolu stanic měření emisí, podle zákona je kontrolují obyčené úřednice z dané obce...u nás je to tak že paní která je celý týden u přepážky registru vozidel je vyslána na jednodenní školení někam na dekru, pak musí postupně zkontrolovat 10 stanioc měřené emisí pořídit o tom nějalý záznam a ten odeslat na MDCR...ona, která o tom vůbec nic neví má kontrolovat techniky kteří to dělají mnoho let...nemá šanci téměř nic špatného zjistit...zákon je výplodem koblihářů z ano...
V tom článku mě zaujala tahle věta: " všichni hříšníci předložili platný certifikát ze stanice technické kontroly (STK) o splnění emisních norem."
To znamená, že musím vozit v autě protokol z STK?
Já ho nevozím, ani jsem o tom ještě neslyšel, že jej musím vozit, tak mě překvapilo, že jej všichni měli u sebe.
všichni hříšníci předložili platný certifikát ze stanice technické kontroly (STK) o splnění emisních norem
všichni hříšníci sdělili, že mají platný certifikát ze stanice technické kontroly (STK) o splnění emisních norem
Vidíte ten drobný rozdíl?
Dík za odpověď.
Je mi jasné, že policie si to při kontrole sama zjistí, ale v článku je uvedené, že "... všichni řidiči předložili ...". Takže zřejmě bujná fantazie pisatele článku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.