Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kolik vyjde výměna turba v autě?

Od: roman333 odpovědí: 7 změna:

zdravím mám bmw e61 525d m57 2005 začalo se semnou loučit turbo kolik muže stát výměna?díky..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

0x

cena turba + práce, případně + DPH + hodinový tarif...v Inveltu to bude pálka , u Honzy na Dorku který se v Inveltu naučil a osamostanil bude cena poloviční

nové turbo může stát 30 tisíc

hodnocení

0x

Zvažte spíše repas. I kdyby zbyl jen obal a vše ostatní bylo v loji (můj případ) repas udělá a se zárukou. Podle mě nejlepší volba. Repas podle toho co v něm bude špatně 10-20tis + práce v servisu (montáž, demontáž, olej).

Z bazaru/vrakáče je turbo od 7tis, ale nevíte co je v něm... hodně rizikové.

roman333
O repasu uvažuji nechce se my z 20 let starým autem jezdit do bmw a kupovat turbo za 30k můj mechanik říkal že i s prací tak 14k tak to by odpovídalo nebo?
jjj

Repase tak 3000,- a práce tak 3000,- záleží jak kdo a kde

Jo a dph a zisk

mrkni na portalridice

Tam myslím měli nějaký videa o repasich turb

Repas za 3litry? To se da kde pořídit?
Osobně bych do repasu nešel

Do repasu za 3tis bych taky nešel. Na E61 už běhá po repasu tak 8 let, na E87 cca 2 roky. Obě dělané v certifikované firmě na jižní Moravě, tuším, že je jediná v ČR... ale nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje, ale obojí zařizoval servis, ne já.

Edit: našel jsem ji. Special turbo Prušánky

roman333
Kouknu na to co já jsem koukal tak repas Česká firma tak 8-9k

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]