Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna čelního skla zadarmo?

Od: derby5 odpovědí: 10 změna:

Čau, lze nějak přes pojištovnu, povinné ručení zajistit čelní sklo zdarma? Mám fabii 20 let a je to dost okamínkované, jako dá se to v pohodě. Jen se ptám.
Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

4x

Zdarma to není zpravidla nikdy. V uvedených situacích se jedná o pojištění a samotná výměna je placená z toho pojištění. Je nutné, aby při sjednávání pojištění již neexistoval důvod, na který se pak bude požadovat plnění, tedy pokud máte pojištění (jak je uvedeno, bývá součástí povinného ručení), taková výměna by mohla být mozná. Pokud nemáte pojištění, bez podvodu by to šlo jen velmi těžko.

hodnocení

1x

Nelze, takové podvody se dělaly před hodně lety.

hodnocení

0x

Pokud máte výhledová skla pojištěná, tak se vydejte do smluvního skloservisu a tam se jich zeptejte zda je to likvidní. Anebo si skla pijistěte a za rok (tedy ne okamžitě po sjednání) přejděte na návod viz výše. Skla se ovšem při zahájení pojištění fotografují, takže nesmějí být poškozená.

hodnocení

0x

Ano lze (nebo to šlo ) pokud máte připojštění ale potom to aky nemusí být úplně zdarma- SÚ nebo cena nad sjednanou výši!

uuu
hodnocení

0x

Ptáš se na to kak udělat podvod?

A legálně? No tak dejme tomu že máš pojištěný sklo, tak zajeď na luník ix a křič tam třeba c... do p... :) To by bylo aby nějaká cihla do skla nepřiletěla...

Jen aby nedošlo k pochybám, to druhé slovo není o plynu, to druhé slovo je práce

Nemusí jezdit až tak daleko..Stačí Karlovy Vary

hodnocení

0x

Kdysi mi vyměnil servis čelní sklo zdarma - ruplo jim při manipulaci a servisu to hradila jejich pojišťovna.

hodnocení

0x
Jde to, ale většina pojišťoven už chce prohlídku technika, případně vám bez ní první půl rok nebude plnit. Pokud je jen osekane, tak nevím jestli stačí na výměnu, pak.je lepší vzít dulcik a kladivo a nasimulovat letící kámen. Ovšem také si uvědomte, že pokud je skolo originál a do auta neteče, tak bych ho vyrezaval jen v nejnutnější případě. Ono se také musí umět nalepit.
No ve skloservisu by to snad umět měly, ne? První dny po výměně mi v autě okolo skla vzalo a loupalo,že jsem si taky říkal- udělali to špatně a sklo vypadne..Pak to samo přestalo..Ptal jsem se i lidí, kterým sklo měnili a vrzalo jim v tom prý po výměně taky..
To vrzou plasty, protože se musí rozebrat. Umět by to samozřejmě měli, ale už i z autorizaku do auta teklo, všechno dělají jen lidé, pár oken jsem už dělal a zrovna úplná prdel to není, hlavně vyrezani starého s tím aby se neznicilo nic kolem. Proto říkám, doku do toho není nutné sáhnout nedělal bych to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]