Nejste přihlášen/a.
Ahoj, předběžně řešíme s otcem jaké další auto vybrat. Už by chtěl asi něco vyššího. Nemusí být přímo SUV ale něco vyššího už by vzhledem k věku taky bral..
Určitě by to měl být benzín a ideálně nepřímý vstřik. Jezdí s tím 80% město nebo krátké trasy do 10km max. Občas to samozřejmě protáhne dál ale nejvíc to auto bude jezdit po městě a okolí.
Má někdo nějaký tip? Relativně se mu líbí Hyundai IX 35 1.6 GDI ale co jsem koukal tak je to přímý vstřik.. Opravdu je to takovej strašák nebo přežije městský provoz?
Díky..
Jinak mi došlo že jsem mohl napsat nějakou cenovku... Čím novější tím lepší. Okolo 200 000..
Co se teď koukám tak jsem narazil že v pohodě mi mohla být Mitsubishi ASX 1.6 86kw. Nějaké zkušenosti? Díky
U nás je vyšší auto nutností, protože jsme dlouháni a krom toho vozíme tchána, kterému je 84 a do normálního osobáku se nedokáže pořádně posadit. Taky jsme řešili i městské poskakovadlo, nakonec jsme koupili IX20 . Máme jej už 5 let a je s ním jen spokojenost, dobře se do něj sedá, i já se svými 205 cm se do něj naskládám v pohode.
Krom toho - před ním jsme měli C-Maxe, to bylo taky moc fajn auto, ale podlehl, chudák borcovi z Prahe, co odignoroval dopravní značku P6
Za mě Fiat Panda. Měla jsem ho spousty let a nikdy problém. Jezdil v něm i můj 2metrový syn a je v něm překvapivě moc místa- vepředu. vzadu pouze pro děti-málo místa na nohy. Do města a na krátké trasy nemá konkurenta. Kdybych nepotřebovala větší kufr na inv. vozík pro muže tak bych se ho nevzdala. S malých vozů do města a "okolo komína" doporučuji ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.