Nejste přihlášen/a.
U Octavie 1 mně začalo za jízdy mimo větší města šumět rádio a někdy i ztrácet.Mám neoriginální rádio, takže anténní zesilovač mám napájený napáječem(Fantom).Očistil jsem anténní základnu(na střeše) i se stykem s karosérií, vyměnil prut a pořád to není ono.Zbývá jen napaječ.Jde nějak proměřit?Pokud je funkční, mělo by být na zesilovači nejspíše napětí.Kde se tam dá proměřit? Např.pomocí voltmetru.Na toto jsem laik.Děkuji
3x
0x
ten fantomas se napájí napětím po puštění autorádia najdeš ho v konektoru pro rádio je to výstup pro automatickou anténu
nebo se to dá napojit na 12V po klíčku
pokud bys kupoval jinou anténu ta jedině originál vyzkoušel sem hodně druhovýrob a všechny stojej za prd co ještě jakž takž chodí sou antény od Calearo
dost často bejvá problém v samotném konektoru co je na kabelu od antény nebo ty konektory co sou na fantomasovi sou to dost tenký drátky a přeruší se ani člověk neví jak
já bych zkusil jinýho fantomase pak jinej kabel k anténě a nakonec i jinou anténu
- TV Anténní zesilovač - ano/ne?
- Anténní zesilovač
- Odešel adapter napájecí antenní zesilovač
- Výroba - anténní zesilovač
- Přestaly hrát některé stanice
- Antenní zesilovač
- Anténní zesilovač
- Kam dát zesilovač antény?
- Autoantenní zesilovač
- Rozvody TV
- Jak chytit pozemní digitální televizní signál
- Antenní zesilovač
- Anténní zesilovač pro poslech radiopřijímače
- Připojení anténního zesilovače k STA
- Anténní zesilovač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.