Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám cca 1,5 roku staré auto, ale potřebuji větší. Chci se zeptat, vykoupí ode mě na protiúčet, pokud má auto kosmetické šrámy? Odřený přední nárazník a blbě lícuje zadní nárazník? Vše v podstatě od parkování. Zbytek auta naprosto v pohodě. Je mi jasné, že nedostanu tolik, kolik bych mohl. Nebo je lepší nechat kosmetiku nechat někde udělat a pak prodávat? Nemá někdo zkušenosti? Děkuji
určitě to na protiúčet vemou jen vám asi nedaj tu cenu kerou byste si představoval takže pokud vám to nevadí nechte to tak jak to je ušetříte starosti a finance
pokud však máte havarijní tak bych to udělat nechal
Je třeba si uvědomit, že vyjetím ze vrat ztrácí cena vozu 10-20%. Každý km a každý den vlastnictví pak v prvních letech sráží cenu neuvěřitelným tempem. Až třeba po 5-7 letech se rychlost pádu cen vozů snižuje (u některých vozů).
Pokud máte HTP, Puretech nebo podobné vyhlášené verze motorů, stává se auto neprodejným, resp. má velmi malou skupinu zájemců a tomu odpovídá cena.
i málo odřený je odřený, i malinko špatně lícovaný je špatně lícovaný - a každý kupující u tak starého vozu chce koupit vůz jakonový...
Ptáte se tedy na co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.