Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta poškození

Od: xvyb odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám cca 1,5 roku staré auto, ale potřebuji větší. Chci se zeptat, vykoupí ode mě na protiúčet, pokud má auto kosmetické šrámy? Odřený přední nárazník a blbě lícuje zadní nárazník? Vše v podstatě od parkování. Zbytek auta naprosto v pohodě. Je mi jasné, že nedostanu tolik, kolik bych mohl. Nebo je lepší nechat kosmetiku nechat někde udělat a pak prodávat? Nemá někdo zkušenosti? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

určitě to na protiúčet vemou jen vám asi nedaj tu cenu kerou byste si představoval takže pokud vám to nevadí nechte to tak jak to je ušetříte starosti a finance

pokud však máte havarijní tak bych to udělat nechal

xvyb
hodnocení

Jako o peníze mě až tak nejde a nechci s tím ztrácet čas. Proste to chci někde nechat a neřešit. Havarijní mám.

tak pokud ten protiůčet nabýzí tak se snima domluvte a neni co řešit

hodnocení

0x

Je třeba si uvědomit, že vyjetím ze vrat ztrácí cena vozu 10-20%. Každý km a každý den vlastnictví pak v prvních letech sráží cenu neuvěřitelným tempem. Až třeba po 5-7 letech se rychlost pádu cen vozů snižuje (u některých vozů).

Pokud máte HTP, Puretech nebo podobné vyhlášené verze motorů, stává se auto neprodejným, resp. má velmi malou skupinu zájemců a tomu odpovídá cena.

xvyb
hodnocení

Tohle vím a neptam se na to. Píšu ze mám rok a půl staré auto, takže HTP opravdu nemam

i málo odřený je odřený, i malinko špatně lícovaný je špatně lícovaný - a každý kupující u tak starého vozu chce koupit vůz jakonový...

Ptáte se tedy na co?

hodnocení

0x
Máte na mysli nechat to v bazaru, předpokládám? Ano, koupí to ! Problém s tím mít nebudou! Každopádně to pro ně bude velké plus- argument ke SNÍŽENÍ VÝKUPNÍ CENY..
xyvb
hodnocení

Tak s tím počítám. Ale opravu bych také platil, byl nějaký čas bez auta a předpokládám, že zkušený technik lakování pozná, takže nakonec by cenu snížili i tak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]