Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalyzator z golfu do octavie, bude nejaky problem?

Od: adamacs odpovědí: 6 změna:
Zdravim, chci se zeptat mam octavii 1.6 sr combi 2000 74 kw. Ale neni tam katalyzator, kamos ma golf combi 1.6 77 kw a nabizel mi katalyzator ale nejsem si jistej jestli to nebude delat problem, jestli tam nejsou jiny emisni normy nebo popripadne neco jineho. Diky za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

vubec si stim nelámej hlavu pokud neni vysypanej tak ho tam nabastli a bud v klidu

hodnocení

0x

Pokud tam katík má být a je předchozími majitely vyřezán, pak ho tam klidně dej. Pokud sjelo z linky (homologováno) bez katu, pak tomu jen ublížíš!

Octavie 1,6 benzin rok 2000 určitě nesjela z linky bez katu. To platilo u některých Fáček a dokonce některých Filcek- snad dokonce pro policii.. U Octavií už pochybuju. Já bych se toho nebál- myslím toho "roubování" na které se tazatel ptal..

Jo myslel jsem že nemá , ale víc jsem chtěl sdělit, že dát kat na auto co jej nemělo je horší než vyřezat z auta co jej mělo.

vernon
Všechna u nás prodávaná auta musela mít od podzimu 1993 vstřikování a řízený katalyzátor.

asd1
hodnocení

0x
Jiná emisní norma tam být může (= i kat je jiny), může být i po smrti..
Pokud pasuje tak namontuj, maximálně tě vyhodí z emisí, tak ho zas kuchnes a dáš funkční..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]