Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych pořídit nové nebo novější auto. Cena by se zřejmě odvijela hodně od toho, za kolik bych prodal stávající auto. Ale když tak zhruba do 500-600.000 Kč.
Chtěl bych určitě opět čtyřkolku, kombi nebo SUV. Jako každý asi, tak nějaké spolehlivé. Nájezd mám ročně okolo 25.000km. Díky všem za rady. Vůbec se v dnešní nabídce nedokážu zorientovat, zejména proto, že mám pocit, že koncernove auta nebo zavedené tradiční značky už svou kvalitou nejsou co bývaly.
3x
Když už uvažujete v úrovni 500-600, šel bych do nového auta. S pořádnou zárukou . My jsme taky před měsícem stáli před výběrem auta v této hladině, měli jsme letité SantaFe a protože jsme s korejským autem byli moc spokojeni, uvažovali jsme o Tusconu. Ale pak mi někdo doporučil Korando - no jeli jsme se na něj jen podívat, projet, ale už jsme u něj zůstali. Navíc proti servisům koncernu s nímž mám hodně tristní zkušenosti, tady jsem si připadal jak v jiném světě - auto nám dodali i s nástřikem spodku,, na značkách vč té třetí, s tažným, dojezdovým kolem atd atd - prostě super přístup. S autem samotným jsem taky velmi spokojen, automat Aisin je proti DSG daleko lepší, prostě je to slušně vybavené auto za rozumný peníz. jihlava.ssangyong.cz/...
0x
Plně s vámi souhlasím že kvalita (životnost) vozů tradičních automobilek šla dolů. Poslední VW co mám je už fakt poslední od této značky a nechci ji nikdy více. Né proto že se stala porucha, ale protože vidím jakým šlendriánem je ten motor spíchnutý a jak se k tomu automobilka staví. Co pořídit jiného je dnes otázkou za zlato. Cosi jsem zaslechl že i Peugeoty už nejsou co bývaly a netýká se to jen frantíků. Pokud tedy chcete spolehlivost, tak musíte kupovat nová auta a nejlépe do 4 let je prodávat, nebo se držet starých osvědčených modelů. Vše ostatní je loterie.
A dále... dva známí už si taky koupili SangYongy a taky jsou zatím moc spokojeni.
Protože spousta lidí si kupuje právě Passata kvůli domnělé prestiži a pocitu že mají něco lepšího. Většinou jim nejde o těch 10cm o které je Passat delší oproti Golfu. No a MG je Čína, která je tu v Česku stále považována téměř za sprosté slovo. Třeba takový nejste. Možné to je.
Klidně si koupím Dustera, pokud to bude bezproblémové auto pro roční nájezd 25.000km, ježdění na hory a občas do zahraničí.
dle finančních možností
pokud nasedat jako do vany, CAMRY 2.5l hybrid, podobnméí lexusy jsou tišší bo jsou lépe odhlučněné
pokud nastupovat normálně, RAV 2,5l hybrid
i obyčejná corolla cross 2.0 hybrid poslední generace jezdí slušně ... mimochodem nejprodávanějším autem na světě není passat ani golf ale corolla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.