Nejste přihlášen/a.
Když už uvažujete v úrovni 500-600, šel bych do nového auta. S pořádnou zárukou . My jsme taky před měsícem stáli před výběrem auta v této hladině, měli jsme letité SantaFe a protože jsme s korejským autem byli moc spokojeni, uvažovali jsme o Tusconu. Ale pak mi někdo doporučil Korando - no jeli jsme se na něj jen podívat, projet, ale už jsme u něj zůstali. Navíc proti servisům koncernu s nímž mám hodně tristní zkušenosti, tady jsem si připadal jak v jiném světě - auto nám dodali i s nástřikem spodku,, na značkách vč té třetí, s tažným, dojezdovým kolem atd atd - prostě super přístup. S autem samotným jsem taky velmi spokojen, automat Aisin je proti DSG daleko lepší, prostě je to slušně vybavené auto za rozumný peníz. jihlava.ssangyong.cz/...
Plně s vámi souhlasím že kvalita (životnost) vozů tradičních automobilek šla dolů. Poslední VW co mám je už fakt poslední od této značky a nechci ji nikdy více. Né proto že se stala porucha, ale protože vidím jakým šlendriánem je ten motor spíchnutý a jak se k tomu automobilka staví. Co pořídit jiného je dnes otázkou za zlato. Cosi jsem zaslechl že i Peugeoty už nejsou co bývaly a netýká se to jen frantíků. Pokud tedy chcete spolehlivost, tak musíte kupovat nová auta a nejlépe do 4 let je prodávat, nebo se držet starých osvědčených modelů. Vše ostatní je loterie.
Protože spousta lidí si kupuje právě Passata kvůli domnělé prestiži a pocitu že mají něco lepšího. Většinou jim nejde o těch 10cm o které je Passat delší oproti Golfu. No a MG je Čína, která je tu v Česku stále považována téměř za sprosté slovo. Třeba takový nejste. Možné to je.
dle finančních možností
pokud nasedat jako do vany, CAMRY 2.5l hybrid, podobnméí lexusy jsou tišší bo jsou lépe odhlučněné
pokud nastupovat normálně, RAV 2,5l hybrid
i obyčejná corolla cross 2.0 hybrid poslední generace jezdí slušně ... mimochodem nejprodávanějším autem na světě není passat ani golf ale corolla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.