Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klínový řemen , Fabia 1

Od: dfghngnfd odpovědí: 8 změna:

Dbrý den, jakým způsobem se starat o klínový řemen v jedničkové fabii? Čím ho třeba promazáváte, nebo jestli vůbec?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

zdenku nech toho.jsi trapnej.

fgrgdfv
hodnocení

Jsi jinak zdráv? :D

hodnocení

0x
Mazat řemen? Ten nesmí prokluzovat, žádné mazání. Když píská nebo je popraskaný, tak vyměnit, vždyť nestojí ani dvě stovky a vydrží několik let.
Nějak nevidím důvod, proč se nějak starat o věc, kterou vyměním za dvě minuty i s otevřením kapoty, stojí pár korun a je běžně dostupná.

vernon
hodnocení

0x
Fábie žádný klínový řemen nemá. A plochý vícedrážkový řemen se nemaže.

hodnocení

0x
Já bych radši pořádně promazal brzdové obložení a lamelu *smich* Teď vážně..Řemen se ničím nemaže..Ikdyž..teď jsem koupil v Lidlu sprej proti pískání a klouzání řemenů..Chci to vyzkoušet na zahradním traktůrku..Je tam nový řemen pojezdu a stejně nějak píská..
Ten sprej, co to vlastně je? Mejdlo, silikon, nebo něco jinýho kouzelnyho?
Nevím, ještě jsem to nepoužil..Ale silikon asi néé. Klasický mejdlo jsem kdysi používal a pomohlo to od hvízdání..

hodnocení

0x
Řemen je bezúdržbový neni třeba ho řešit
Řemen má ňáký předepsaný interval výměny leč obecně pokud neprokluzuje nepíská neni popraskanej neni dúvod ho měnit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]