Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka nevystavila

Od: bodo odpovědí: 10 změna:
Octavia combi spojka kompletně všechno nové setrvačník lamela oba přítlačný kotouče obaválce hadice ložisko je moc daleko v almaře viz foto
Spojka nevystavila

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

A v čem chcete poradit.Např.v montáži nebo?

Dobrý den...děkuji... Tady nikdo moc neskáče podle ..píp.. hlupáka co se neumí slušně zeptat.

bodo
hodnocení

Půl roku to jezdilo bez chyby teď najednou spojeno na pevno kde hledat chybu když je vše nové.

hodnocení

0x
Nezapoměli ste dat tyčku co tlačí na přítlačák?
Jukni asi to bude stejnej případ
club-opel.cz/...

bodo
hodnocení

Vždyť píšu, půl roku to jezdilo a teď tohle tyčka má 334mm .

bodo
hodnocení

K tomu Opelu ten zobáček je taky novej k protočení nedošlo chodí to jak má,ale to ložisko je moc hluboko v převodovce.
Tak ti nezbude nic než to rozebrat bud to daš rovnou na zaruku tomu kdo to dělal nebo nejdřív sundaš tu osyčku stim zobačkem a pokusíš se vytahnout a zkontrolovat to ložisko a tyčku
Pokud to nebude zjevně poškozený tak převodovka dolú a kouknout co se stalo jestli třeba ta tyčka nahodou neprostřelila do přítlačáku
Co tam je za značku ty spojkový sady?

bodo
hodnocení

To jako myslíš že po ujetí cca 3000 km prostřelí tyčka novým pritlacakem komplet vše je sachs
Sachs je dobra značka netušim co se tam přihodilo stat se múže lecos dnes je to s těma dílama těžký a pokud maš zobáček dobrej ložisko s tyčkou je taky v pořádku tak už zbejvá jen schodit převodovku a kouknout co se stalo

bodo
hodnocení

Víš je mi 70 jsem vyučený učil jsem se ještě škrábat lágry a uložit kliku spojek jsem se nadělal mraky ale tohle se mi ještě nestalo. Moc děkuji za konzultaci a kdyby tě ještě něco napadlo tak dej prosím vědět opatruj se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]