Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit žárovku parkovací na fiat grande punto?

Od: karolok odpovědí: 4 změna:

Zdravím , na starý Punto jsem mel knížku jak na to , ale tady na to grande punto knížku nemám . Poraďte mi prosím , jak na výměnu parkovací žárovky , je to na pravé straně , tak tam přístup je . Děkuji Karel -důchodce 71 letý.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám sice Punto ale francouze, a mně vždy pomůže v takových případech hledat videonávod na You Tube. Něco se taky najde na webu Citroen klubu.

hodnocení

0x
Na to snad neni třeba navod
Z předu se podívam v jakých místech ve světle se ta parkovačka nachází
Pak od motoru sundam dekl ze světla vytáhnu patici vyměnim žárovku vratim patici do světla a zadekluju světlo
karolok
16.05.24 11:25
hodnocení

Děkuji.

hodnocení

0x

U většiny modelů evropských značek je toto v návodu k použití, nakrásně i u Mazdy Premacy.

Ale jinak jak uvedl p.Arne1 zkusil bych pohledat na youtube nebo na club autodoc. Některé věci jsou na autodocu a ne na "jůtůbku".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]