Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání do auta

Od: buri123 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, už nějakou dobu řeším zatékání do auta a nedávno po dešti jsem šel do auta a viděl jsem mezi dveřmi a těsnící gumou louži (viz. Foto). Silikonoval jsem tapec a nevím kudy by se tam ještě mohla dostat. Děkuji
Zatékání do auta
Zatékání do auta #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tipnul bych si problém v prahu za předním kolem - tam to často mají jako kurvítka a jestli máte špatný podběh, případně již puchýř na prahu auta, dostává se vlhkost třeba přes Asloupek do prahu a tam vám to vlhne, hnije...

007cz
hodnocení

0x
Musíš sundat stahovačku (celý ten stříbrný plech) na něm je špatné gumové těsnění. Stahovačku novou kupovat nebudeš tak stačí to těsnění máznout silikonem a přilepit zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]