Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auta od SkodaPlus - duveryhodne?

Od: janekdol* odpovědí: 8 změna:

Zdravim vsechny,

kupuju auto, ale jsem vystrasenej z ceskych autobazaru, trochu jisteji se citim u SkodaPlus, neni to iluze, ze maji proverene vozy?

Co si o nich myslite?

Zvazuju koupi Octavia II, 1.9 TDI kolem 250tis, klidne kolem 150 najeto, ale nechci to narvat nejakymu podvodnikovi.

Diky, ahoj

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

jediný důvěryhodný jsem já...mimochodem za 160 tisíc vám prodám mojí jedničkovou, TDi-čko, skutečně nebouranou, garážovanou,. po Helmutovi...poctivých 190 tisíc na tachometru, bez jediného škrabance

doplněno 27.11.12 14:20:

pokud ne, za 250 tisíc si kupte trojkového bavoráka s dvoulitrovým motorem, spotřeba stejná jako u té oktávky a pohodlí a jízda něčem úplně jiném..

takjan*

JO,jo jedině bawo

pit*

podívejte se na www.firemniauta.cz (ALD centrum ojetých vozů). Mají tam auta z operativního leasingu, všechny jsou jejich, kompletní historie vozu. Bratr tam kupoval, vytiskli mu papír se servisní historií a bylo tam úplně vše i koupě lakové tužky na opravu laku. Auto netknuté, téměř jako nové. Momentálně je tam ale menší výběr, chce to asi sledovat.

nu*
hodnocení

0x

A škoda plus není autobazar? Já jsem vyplašedný i z "autorizovaných " dealerů jednotlivých značek ani tam nemáte záruku nestočeného tachometru...zeptejte se zaměstnaců co tam prodávají...ale nechci vám brát víru...něčemu člověk věřit musít...ale jsou to právě ti věřící, kteří udržují náš pochybný trh s ojetinami nad vodou...

nu*
hodnocení

0x

určitě bych si nekoupil ex-firemní Octavii...s fiemním se nejezdí jako s vlastním, a dkyž to auto nedmá celopu dobu jedne člověk, nestará se o něj vlastně nikdo...největší piráti jsou řidiči firemních Octavií s pražskou značkou

To je vskutku zajímavá myšlenka, nu *smich* Vzhledem k tomu, že jezdím v Octávii RZ 2AR **** tak jsem asi něco prošvihl, protože jezdit jako prase si jednak nemůžu dovolit, protože přijít o řidičák by u mě znamenalo přijít o živobytí, jednak mám Octávku 1.6MPi, což je ,,naprosto typický trhač asfaltu´´ a jednak kapitalista vyhodnocuje spotřebu - konkrétně u benzínu se čuňácká jízda vcelku rychle promítne do spotřeby. Krom toho si auta hledím stejně jako svého (manželka říká, že ještě víc) z jednoduchého důvodu - u nás většina aut jezdí do ,,roztrhání´´ takže pokud si auto zrasuju, tak holt budu jezdit dalších x-let ve zrasovaným autě, které mě velmi ochotně nechá na kdejakém pankejtu. Už jen přestěhovat všechny ty krámy do jiného auta je dostatečný problém, ne tak když nedojedu k zákazníkovi na servis. Na silnicích potkávám mnoho pirátů, ale že by mezi nimi převažovaly Octávky s číslem z Práglu, to jsem si fakt nevšiml, ačkoliv statisticky je to možné -mnoho firem má registraci v Praze, i když fakticky působí zcela jinde ( prý kvůli kontrolám)

pit*

no to byl zase příspěvek. Mohu vás ujistit, že leckteré firemní auto s nájezdem okolo 200 tisíc km za 3 roky je v lepší kondici a stavu než-li soukromé auto, které ucuká pár desítek km po městě do globusu a na chalupu. Samozřejmě že záleží kdo s ním jezdí, ale je to tak jak píše promon, dost lidí se o něj stará lépe než-li o vlastní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]