Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simson S51 50ccm nestartuje

Od: plass odpovědí: 2 změna:
Zdravím ve spolek jdu si sem pro radu už jsem z toho zoufalý… Na začátku roku jsem vytáhnul simsona z garáže udělal klasickou údržbu tkj. Komplet vyčistil profoukal, vypálil výfuk a několikrát příliš nádrž benzinem kvůli nečistotam. Poté 3x šlápnul a vrčel jak za mlada. Před měsícem jsem s nim klasicky absoloval jízdu do práce a tehdy to začalo. Simson se začal dusit sle jenom pouze když se přidalo přes půl plynu, do kopečka to nemělo absolutně žádný výkon jel pouze na 1. Nějak jsem to dojel domu ihned to rozebral zda to není někde zasrané (nebylo). Když jsem se to pokoušel znova nakopnout už to nešlo ani na roztlačení nereaguje, byl ozkoušený jiný karburátor, nespočet svíček. Klínek na klice je v pořádku, tlak ve válci je a jiskru to hází jako divé. Předstihy by měli být v pořádku dělal jsem si tam dříve rysky a jezdilo to. Za všechny rady budu rád

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Stalo se mi kdysi něco podobného na motorce. Taky se to začalo dusit a jelo to na plný plyn blbě. Vypadla mi regulační jehla ze šoupátka v karburátoru a zůstala v hlavní trysce. Ale ty píšeš že jsi karbec měnil, tak to tím asi nebude...

asd1
hodnocení

0x

Směs je chudá nebo bohatá? Chudá = falešný vzduch nebo málo benzínu = trysky, filtry, bohatá = karbec protejká, totálně zacpanej vzduch filtr atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]