Dotaz...při jízdě na motorce (R6 2001) začal po 20-ti Km chcípat motor jakoby odešlo dobíjení-při zhasnutí světel se motor na chvilku chytil ale nakonec stejně zdechnul.Při pokusu o startovaní startér točil ale nechytla. Po výměně původní baterie (3 měsíce stará) za novou vše opět funguje-dobíjí kolik má (alternátor, regulátor...vše proměřeno a vše v pořádku). Původní baterie vyndaná z motorky měřená multimetrem ukazuje 12,8V správnou polaritu,ale když na ní připojím "chytrou nabíječku" tak ta ukazuje že je přepólovaná. Výrobce motorky udává že je třeba baterii 180A/10Ah a ta prepólovaná má 120A/9Ah.Je možné že odešla baterie při jízdě díky vysokému startovacímu proudu? Pokud byste potrebovali další informace tak dopíšu.Díky
Ah- amper hodiny je udaj pro kapacitu. Cim vetsi, tim lepsi. Motorka ma omezeny prostor, tam to je plus minus 2Ah. To druhe je maximalni odebirany proud. Zase, cim vetsi, tim lepe. Kdyz mas odebirany proud max 180A je to lepsi nez 120A. R6 ma 4 valce o celkovem objemu 600ccm. To je pro baterii celkem v pohode. Horsi je na odebirany proud pro 2 valec o objemu 1200ccm. To ma vlastne jeden valec objem jako cela R6 dohromady. Ale baterie nemaji zadny vliv na vykon motorky, nevadi ani elektricke soustave. Jen ta slabsi bude kratsi dobu tocit motorem. Proc se prepolovala, tezko rict. Chce to projit a promerit vsechny draty, konektory. Na volnobeh muze dobijet. Ale regulator pri zahrati muze delat bordel. Muze prebijet, nemusi dobijet. Taky to chce merit i pri vyssich otackach. Treba pri 6 tisicich. Muze byt vadne vinuti v alternatoru. To se taky projevi az pri poradne prohratem oleji. Ten alternator se vylozene koupe a chladi tim olejem. A starter motorky si vezme tolik proudu, kolik potrebuje. Kdyby byla baterka s proudem 600A vubec nicemu to nevadi.
zima
Právě že všechno jsem proměřoval a vše v pořádku.Jak za tepla,tak za studena,za vysokých otáček...atd.Pravě všechno jsem už zkusil. Jediná věc která nesouhlasí jsou hodnoty baterky a její přepólování.Proto se ptám jestli to může mít vliv.
asd1
Neměř napětí naprázdno ale v zátěži, stačí pokles napětí při startu jestli nepadá pod ca 10V
Menší baterkou to neni.
zima
asd1...nová baterka nyní při startu pod 10 zdaleka nepadá a starou se mi skoušet nechce když ta nabíječka tvrdí že je přepólovaná.
Nedává mi smysl ta hláška o přepólování. Kdyby byla opravdu přepólovaná, tak 12,8 V neudrží. Zkusil jste ji zatížit třeba žárovkou? Spíš to vidím na problém s dobíjením, i když to třeba v tomto okamžiku nezlobí. Může být třeba studeňák v instalaci, nebo něco s alternátorem. motorkari.cz/...
asd1
Pokud tam měl 12,8 tak to spíš přebíjí až vyvařil elektrolyt?
Chcíplá na vybití/ zkrat článku by měla míň..
zima
Právě to přepólování je mi taky divné.Žárovka normálně svítí,ale nevím jak by svítila dlouho protože když s ní baterku vybiju tak mi jí nabíječka nenabije (hláška o přepólování).Jinak to skoušení regulátoru a alternátoru jsem skoušel a to je v pořádku.Opravdu momentálně je jediná chyba v baterii.
Nabíječka hlásí přepólování i při 12,8 V? A zkusil jste prohodit kabely? Kdy je tak chytrá, zjevně s přepólováním počítá. Máte i samotný voltmetr?
zima
tomkk...Když připojím klasický multimetr (měření napětí do 20-ti V) správnou polaritou tak ukazuje 12.8V. Když připojím nabíječku tak se na ní rozsvítí kontrolka přepólování.Když prohodím kontakty tak to samé-přepólování-nic víc než kontrolka.Jinak pro upřesnění jde o baterku gelovou. Jo a nabíječku jsem zkoušel i na jiné baterii a tam funguje.Baterie je asi šlus,ale co se mohlo stát? Jak to že to přebíjelo a nyní ne?
Co dělá napětí na baterce v okamžiku připojení nabíječky? Předpokládám, že si nabíječka baterku "očichá", tedy že minimálně porovnává napětí naprázdno a při zapojení testovacího proudu. Pokud je baterka hodně "měkká", tak se nabíječce rozdíl napětí nemusí líbit. Akorát asi není úplně chytrá a ta hláška není korektní.
Me tady chybí upřesnění, o hakoh přesně jde nabíječku, pak by možná někdo mohl přesněji vědět, co se jí nelíbí. Jen pro jistotu, to napětí na multimetru je zobrazeno bez mínusu a při měření opačně, černý na plus a červený na mínus na displeji přibyde mínus? Autobaterku, tuším Akumu, jsem před lety prepolovanou viděl, buď byla z výroby levá,ale s pravým víkem, nebo, pokud je to možný, ji někdo fakt nabil naruby Koupil jsem ji jako součást nepojízdný fabie na opravu, bylo tam přepálených několik pojistek včetně pojistky altiku - neznámo proč až do chvíle, kdy se tou baterkou kámoš pokusil nastartovat škodovku stovku a divil se, proč při připojování tak jiskří Tím se ty pojistky ve fabii rázem vysvětlily
petrovic
Kdyz vezmes multimetr a dobre ho zapojis, hlavne si pohlidat zdirky primo v nem. Com, je černá mínus. a cerveny na plus. Ukazuje 12.8V? Nebo minus (- 12.8V). Pokud meri dobre, muze byt nejaka poblbla nabijecka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.