Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Delaji se rozvody?

Od: ciril odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám otázku mám e60 525d 2005 automat 130kw M57D25 najeto 334xxx mám otázku prý se u tohohle motoru rozvody nedělají že prý jen když začne chrastit řetěz co je na tom pravdy?diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ciril
13.05.24 20:00
hodnocení

?
petrovic

Vseobecne u retezovych rozvodu neni stanoveny PEVNÝ interval. Meni se, az zacne chrastit. Jezdi ke me auta s 400 tisici najeto a retez puvodni. To jsou auta co jezdi na 6. kvalt po dalnici treba 350km na jeden zatah. Dost to zalezi na stylu jizdy, poctu startovani udrzbe. Kvalitni a spravne meneny olej prispiva k mensimu opotrebeni vodicich list atd. Tezko rict. Ja mam 170 tisic najeto a o retezu nevim. Az budu mit 300, sam si ho vymenim i s voditkama a ozubenymi koly. U motorek je menim pri cca 60 tisicich. Ale ty motory toci 12tisic otacek. A taky mi tu jezdi motorka co ma najeto 180tisic a retez puvodni. Ridic je pohodar, nehoni to.

ciril
hodnocení

Ok takže ten řetěz pak jde slyšet tedy když už je třeba výměna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]