Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , potřeboval bych poradit jak na hydrauliku, věci jsou použity z demonta na kola (nákladní auta ) , je tam velký tlak a vystřeluje páčka na ovládání . Děkuji za radu Jarda
Dobrý den, páčka na ovládání by neměla v žádném případě vystřelovat. Pokud ano tak tam nemáte namontován omezovač tlaku.
doplněno 09.08.10 14:50:Přepouštěcí ventil je funkční?
Dobrý den , dal jsem si hydrauliku dohromady bez přepouštěcího ventylu a čerpadlo tlakovalo ve vysunuté poloze , páčka tak zvaně ztvrdla proto jsem tam dal ventyly , zapnul jsem čerpadlo , jen se motor roztočil okamžitě vystřelila páčka ovladače .
přepouštěcí ventil - rozebrat vyčistit - pero, pružina, sedlo - smontovat a seřídit tak aby při nečinosti hydraulického válce ve vysunuté poloze přepustil tlak - pak to musí fungovat, nebo je nefunkční sekce rozvaděče / ovladače /, neuzavře okruh a neporpouští olej mimo pracovní okruh...
Dobrý večer, děkuji všem za pomoc.Jak jste radil udělám a pak dám vědět , zda funguje či ne . Jarda
Dobrý večer, já to podle obrázků těžko poznám kde máte přívod od čerpadla. Přívod od čerpadla musí jít do redukčního ventilu ( na obrázku vlevo ) z druhého otvoru redukčního ventilu je přepad do nádrže. Přepouštěcí ventily na rozvaděči jsou dvojčinné to zn. že mají v prostřed nulovou polohu a včechen olej protéká do nádrže. Jestliže vám vyletěl rozvaděč tak jste přivedl hlavní tlak z čerpadla do jedné z poloh no to prostě při výkonějším motoru a dobrém čerpadle nevydrží. Doufám že vám to neudělalo díru do stropu. Když tak pošlete mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.