Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná celá poloosa?

Od: vibrace*

Ahoj, když se rozjedu bez plynu tak mi něco cvaká pravidelně u kola,jak přidám plyn tak to ustane..Může to být poloosa?

Poslední dobou mám i mírné vibrace ve volantu ,při nižsích otáčkách...

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Homokloub u kola bude v háji
vibrace*
hodnocení

Ale dělá to jen při rovné jízdě, hned při záběru i na zpátečku

Zkontroluj dotažení poloosy
Zkontroluj vúle spodního čepu
Zkontroluj dotažení samotnýho kola
Koukni jestli nejni v háji stabilizační tyčka
vibrace*
hodnocení

Tyčky nové , a i ty ostatní věci by měli být ok.. To cvakání je pravidelné a hlasitelnosti stabilní a jakmile zastavím tak to přestane.

hodnocení

0x

Poloosa bude búchať,ak zatočíte volantom počas jazdy, pri priamej jazde,by buchot mal ustať,ak nie môže to byť niečo iné ako poloosa.

vibrace*
Dal bych sem video kde je krásně vše slyšet, ale nejde mi to sem.

vibrace*
12.05.24 06:46
hodnocení

vibrace*
hodnocení

Přikládám video. rachtání je slyšet po celou dobu jízdy a nejvíce v čase 0:17

A co na rovným povrchu?:)
vibrace*
hodnocení

Taky,ale ne tak hlasitě jako při zatáčení

Nemyslím zatáčení, ale hladkej asfalt místo kočičích hlav :)
vibrace*
hodnocení

Na hladkym asfaltu je slyšet pravidelný cvakání ( musim jet bez plynu ( a jakoby je slyšet i plechovina..jak se zastaví tak je slyšet jen plechovina ,ale opravdu jen decentně. ale jak jde kolo do rejdu a přes nesrovnalost tak to udela jak v tom videu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]