Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná celá poloosa?

Od: vibrace® odpovědí: 12 změna:

Ahoj, když se rozjedu bez plynu tak mi něco cvaká pravidelně u kola,jak přidám plyn tak to ustane..Může to být poloosa?

Poslední dobou mám i mírné vibrace ve volantu ,při nižsích otáčkách...

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Homokloub u kola bude v háji
hodnocení

Ale dělá to jen při rovné jízdě, hned při záběru i na zpátečku

Zkontroluj dotažení poloosy
Zkontroluj vúle spodního čepu
Zkontroluj dotažení samotnýho kola
Koukni jestli nejni v háji stabilizační tyčka
hodnocení

Tyčky nové , a i ty ostatní věci by měli být ok.. To cvakání je pravidelné a hlasitelnosti stabilní a jakmile zastavím tak to přestane.

hodnocení

0x

Poloosa bude búchať,ak zatočíte volantom počas jazdy, pri priamej jazde,by buchot mal ustať,ak nie môže to byť niečo iné ako poloosa.

hodnocení

Dal bych sem video kde je krásně vše slyšet, ale nejde mi to sem.

12.05.24 06:46
hodnocení

hodnocení

Přikládám video. rachtání je slyšet po celou dobu jízdy a nejvíce v čase 0:17

A co na rovným povrchu?:)
hodnocení

Taky,ale ne tak hlasitě jako při zatáčení

Nemyslím zatáčení, ale hladkej asfalt místo kočičích hlav :)
hodnocení

Na hladkym asfaltu je slyšet pravidelný cvakání ( musim jet bez plynu ( a jakoby je slyšet i plechovina..jak se zastaví tak je slyšet jen plechovina ,ale opravdu jen decentně. ale jak jde kolo do rejdu a přes nesrovnalost tak to udela jak v tom videu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma poloosa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]