Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak se zkouší motor jestli dobře funguje když je mimo auto třeba v "domacích" podminkach lze to vůbec? Třeba na vrakovištích taky nabizeji možnost, udajně v běhu i když je mimo auto. Myslím jen motor ne příslušenství. Děkuji za poučení
Pokiaľ sa jedná o starý motor,z traktora alebo embéčky tak sa dá popripojení na palivo naštartovať. Moderné auta by bolo nutné napojiť na riadici systém auta, inak ho nenaštarujete.
FYDB Focusy už hromadně končí na shnilou kastli, tak hledej spíš celý auto který neprošlo technickou a má dobrej motor - seženeš do 5k, přehodíš motory a pošleš to za 2k do výkupu. Na rozdíl od bazaristů který neví co za díly chtít, tak borec ještě bude rád že se toho za 5k zbaví. Takhle si hlavně ověříš že motor jede, můžeš si vytahat i čidla, altíky atd atd.. Jestli žere olej ale moc nepoznáš, musel bys najet aspoň 100 km nejlíp v točkách = dálnice, a změřit úbytek... Měl jsem FYDB kterej žral na dálnici litr na1kkm/ při couračkách 0,3.. Vůbec nečoudil, spotřeba i výkon normální, na emisích procházel bez problému. Generálkovat Zmetec je ekonomicky nesmysl, navíc olej žere nejspíš kvůli "z válců šišky", takže nejen překroužkovat + nový gufera ventilů, ale musel bys dát nový polomotor... = běžná generálka = dáš 30k a brát olej bude furt
A celýho fíka ve slušným stavu seženeš do 20k, takže měnit motor se vyplatí jedine pokud máš kastli bez koroze...
Děkuji za reakce, ano auto celé by bylo nejlepší to je jasný ale je problem že většinou je to na druhé straně republiky motor se snáz přepravý. a taky pak do servisu se líp veze motor. Nějak to vymyslím časem.
Ps: právě že auto je bez koroze pokažde na STK říkaji že takovýho focuse ješte neviděli, a taky ho mám rád a jsem v podtstatě spokojenej. A když slyším od znamých co koupily nový auta za např 0,5-1 míč co maj za problémy a navíc kolik nehcavaj na garančkach atd tak bych snad ani nový auto nechtěl.
Hezký den všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.