Nejste přihlášen/a.
jdu do kufru hodit veci a pak jedu.****porušujete předpis.
Ma cenu ještě ted nějak resit s polici***zbytečné, nic to nepřinese
Zaplati mi opravu pojistovna z havarijniho****pokud máte pkatné havarijní, tak ANO.
Ale existuje! §5, odst.1, písm.a) z. č. 361/2000Sb. Z jeho znění implicitně plyne, že teoreticky musíte před jízdou zkontrolovat všechna zařízení, nezbytná pro bezpečnou jízdu - osvětlení, signalizace, brzdy, pneu atd. Jinak se vystavujete nebezpečí, že použijete vozidlo, které nesplňuje technické podmínky stanovené zvláštním právním předpisem!
Satam má samozřejmě pravdu.
Pak vidíme, že řidič při jasném počasí jede se zablácenou značko, nesvítí mu týden světlo, atd.
Kámošova sousedka jela z domu 4 km na prázdném kole, páč nezkontrolovala vozidlo.
To učí i v autoškole.
Co se učí? Ty kamarádiš s husou, která nepozná prázdné kolo a z toho vyvozuješ, že ve školách zakazují studentům kontrolovat vozidlo. Já jsem přesvědčený o opaku. To, že to žáci při jízdách nedělají, je věc jiná. To je přece starost učitele, ten zodpovídá za auto. Žák si přece zaplatil na jízdy auto připravené a bezchybné.
Pokud máš Teslu, tak bys měl uložené kamerové záznamy při nárazu. Napiš Elonovi, Pomůže ti,
Policie ne, leda že by řada Vacátko rozeslal Kriminálku kontrolovat ty miliony aut, A hledat tvůj lak na cizích autech
Ty máš havarijní pojištění? Naštěstí je to jenom plechová popelnice, takže nic hroznýho, nekoupil sis žádný umělecký předmět, že ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.