Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylestit leskly exterierovy plast

Od: dordanek odpovědí: 1 změna:

Zdravim, nemate nekdo zkusenost jak vylestit exterierovy lesky plast na aute? - je to skoro klavirni lak jak v interieru - hodne blby povrch pro exterier si myslim. Nekdo mi nacouval na parkovisti do masky auta (krome toho ze ji zlomil - ale to mastesti neni skoro videt, a zlomil i nejaky ochrany plast kolem chaldice za ni (asi pri pristi navsteve servisu zkusim poresit jestli je to potřeba menit), tak mi tam i odrel leskle plasty na te masce - bylo to jak kdyby to nekdo prejel hruby brusnym papirem - do hladka jsme to zvladnul rozlestit lestici pastou na lak, ale je to takovy porad dost matny oproti tomu zbytku - proste to ma kotel mikro vlaskovych skrabenecku tedka...
Je nejaka moznost tanhel material zase vylestiti uplne do hladka
Díky za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dordanek
hodnocení

Tak kdyby to jeste nekoho zajimalo v budoucnosti, tak jsem zkusil koupit MOTUL Odstraňovač škrábanců a slo to bezvadne! Je to jak nove :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]