Ahoj tak sem řesil vymenu čelniho skla u 807 rok 2008 s senzorem svetel a ted nevim jestli i deště. No je tam nejaka clona proti slunku reflexni nebo co. A rekli mi ze tam lze dat pouze original i s praci a dph by to bylo za 50 000 kč ! Samotny sklo 36 k be dph..Potom, vlastně teď mi volal že sehnal jiny kde je zbroušeny znak vyrobce a šlo by to udělat za 30 k i s praci a dph.. ale toje aktualni situace. Ptam se kvuli pojisteni na kolik to mam pojistit.. a to dělá strašne moc rozdil potom tak se ptam zda tam nesedi sklo z jineho auta? Phedra? Ulysse? C8? Jakou mate vy skušenost? Nejaky info? Moc děkuji.
Proč exota? Mám to samé auto jen s označením Citroen C8. Pro pojištění skel mám nalezenou hodnotu 20000 při použití neoriginálních dílů. Já mám samozřejmě skla pojištěná...
smackone
Mate pojistene vsechny skla? A hodnotu tam mate 20 k?
Nedávno se toto řešilo na peugeot-clubu, ale tam tuším výsledná cena snad byla kolem 30 000, nevím nemaje toto auto, tak jsem to jen pro zajímavost přečetl, ale hned pozapomně. zkuste to pls tam pohledat.
Jinak v jedné generace je 807-C8-Phedra-Ulysse jedno a totéž auto lišící se pár detaily
Rozptyl cen může být hooodně velký. Na mé auto mohu mít čelní za deset nebo taky za 25 tisíc! Jinak zkuste ten klub nebo třeba citroen club. Jinak mět tak drahé sklo (zřejmě je to panorama) pak tutově si připojistím k PR!
Jen tak mimo (protože nevím VIN) našel jsem samotné nové sklo, zelený pruh,od rv02 za necelých 5000kč , mělo by pasovat jeden OEM kód pasuje, ale jsou 4 odlišné dle OPR. Ale je to bez deštáku a ...Má jen bauset a držák zrcátka. Pak dražší jinde za necelých 13 000kč. vše samozřejmě bez práce a dalšího materiálu , což pak pak asi navýší trochu cenu.
Dobrý den, proto tu existuje pojištění skel, lidí se snaží ušetřit,,pár tisíc" za pojistku a pak brečí. Měl jsem taky podobnou situaci, i když ve vaší situaci bych radši jezdil s rozbitým sklem do příští STK a pak bych auto prodal, dál slevu na opravu skel. Nebo teď si připojistit skla u firmy, při které nebudou chtít foto auta, kvůli zamezení možnosti pojistného podvodu, případně vyfotit nějak šikovně kde to na foto nebude vidět. Nebo hold místo dovolené zaplatit opravu na starým autě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.