Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateká do prahu Felície 1.3mpi

Od: vladino® odpovědí: 6 změna:

Gumídek, prosím ťa, nemáš tušenia kadiaľ mi môže zatekať voda po daždi u stojaceho auta do ľavého prahu? Ďakujem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Gumídek ti neodpoví, rezignoval na poradte.cz.

hodnocení

0x

čelnim sklem jukni jestli to nemáš mokrý za palubou a u pojistek

hodnocení

Chlapci mám problém, s prihlásením, preto ešte do tretice skúsim, že mne tá voda vyteká z prahu cez ten otvor na vodu, pri ktorom sa zakladá zdvihák na prah. Poistkovka je suchá našťastie. Inak, škoda že sem Gumidek nechodí. Čo sa sním stalo? Ďakujem

Už ho přestali bavit lidi tady a jejich mnohdy hloupé dotazy. V nějaké rubrice se tu loučí a vysvětluje vše..Určitě dá někdo odkaz .

hodnocení

Ej toho človeka je škoda. Vedel dobre poradiť, ja osobne som mu povďačný za veľa, veľa rad a návodov čo mi tu napísal.

hodnocení

Všetko som preliezol, teraz zateká oveľa menej, ale to je asi zmäknutím tesnenia keď je teplo vonku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]