Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zažuji koupě nového vozu SUV od renaultu. Je běžné, že SUV voy mají větší spotřebu nebo je to značkou? Předtím jsem jezdil škodovkami, ale ne SUV vozy. Děkuji.
Chtěl bych Australa v mild hybrid 160 verzi. Udivuje mě, že se všeude píše o tom, že to po městě jezdí za 9 litrů i více. Proto mě zajímá, zdali je to problém značky nebo obecná vlastnost.
Je to jen mild hybrid, benzín...a auto váží 1,6t...a je to vysoké SUV.
Jakou spotřebu byste ve městě čekal?
Pokud by to byl "obyčejný" současný diesel , pak u stejného auta bude kombinovaná dlouhodobá spotřeba někde kolem 5,3l/100km (ale čiště ve městě logicky také více).
RAV4 hybrid mi po městě ukazuje kolem 4 litrů, je to SUV a spotřebu má lepší než škodovky ne-suv
a s mazdou cx-5 ( SUV pro seniory) jsem jezdil po městě za 6 litrů, to kolikrát nedám ani s lehkou fabií...
Rozumím, byla to moje naivita si myslet, že by takový vůz mohl žrát méně ... Je pravda, že jsem jezdíval rapidem a fabií.
Šlo mi také o to, zdali toto kritérium není i tím, že je jedná o značku Renault. Třeba jestli tím nejsou pověstní, takto jsme to myslel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.