Nejste přihlášen/a.
Pře měsícem mi praskl chlatič a následně jsem trochu upekl motor Následně oprava, nový chladič, nové těsnění pod hlavou. Líznutá hlava. Nové hadice odvětrávání, rěsnění vstřiku, termostat kompletní, těsnění víka ventilů. Mám strach aby mi někde zase něco neprasklo. Zejména až bude venku 30 a trochu to poženu. Co navrhujete? Děkuji. Topí normálně. Žádné bublinky v nádržce ch. kapaliny nevidím.
Tlakuje po opravě. Přejímám informaci ze servisu. Při otevření haubny je ta silná hadice hodně tvrdá. Nikde jsem nenašel, kolik je povolený tlak v systému při určené teplotě. Nikdo mi zatím nenavrhl, že tlak změří. Ventilátor chladiče prověřím.
= reklamace. Prasklou hlavu i utopený vložky měli zjistit při opravě ještě před montáží - měří se přesah vložek a hlava se před montáží tlakuje.. Navrhnul bych že buď to daj do kupy za cenu materiálu, nebo se nechá udělat znalecký posudek a reklamace s nim, včetně náhrady škody a zaplacení posudku.
A nejjednodušší řešení bohužel je sehnat jiný motor nebo i celý auto... Navíc lemplům je lepší auto do ruky už nedat i za cenu finanční ztráty... Ale 90% servisů jsou podobný mantáci...
Vy s tím jezdíte takže musíte příznaky lépe vědět než servis ! Zkuste lépe popsat co to vlastně dělá, popis tlakuje a je tvrdá hadice je na nic. Nebo do jiného servisu či ke garážníkovi. To že "lízli" hlavu ještě nic neznamená, může být taky prasklá . MUSÍ být otlakovaná ! Chlazení pracuje s přetlakem takže vždy u každéhu motoru s dbrou funkcí chlazení "tlakuje"!
Z osobní zkušenosti . motor "tlakoval" -v expanzní nádobce šli bublinky, při doplnění vody mezi rysky vždy něco vyházelo tlakem ven . Vadné těsnění pod hlavou. V případu prasklé hlavy šel olej do chladicí soustavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.