Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá zóna C

Od: zuhud® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Prosím Vás, za chvíli budou u nás v práci modré zóny. Bude to zona C Tj. od 6:00 - 17:00 hod. zdarma. Chtěla jsem se zeptat, zda-li když budu v té zoně pracovat, jestli tam mohu v té době od 6 - 17 hodin zdarma parkovat každý pracovní den?

Vůbec o tom nic nevím. Děkuji za objasnění.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, smíte, Ale pozor na přesčasy !

Myslíte, že má tazatelka pracovní dobu jen jednu hodinu? ;)

Sorráč, beru Z5. Špatně jsem si to vyložil *hi*.

Modrá zóna C

hodnocení

0x

Jestli máte na mysli tuhle brněnskou zónu, tak každý pracovní den tam můžete parkovat v době od 6:00 do 17:00 zdarma, ovšem jen 60 minut. Za každou další hodinu Vás to bude stát 20 Kč.

gg*
Nee. Jestli je to Brno, tak zóna C je právě přes den zdarma. Platí se od 17:00 do 6:00 ráno.

gg - *sok* můžete mi říct, jaký rozdíl je mezi smyslem vět

"můžete parkovat v době od 6:00 do 17:00 zdarma" (moje) a
"Platí se od 17:00 do 6:00 ráno"? (Vaše)

@magdon vždyť jsou významy těch vět přesně opačné. A pravdu má @gg
Tedy jinak, významy těch dvou vět bez dalšího kontextu jsou stejné, ale vaše vysvětlení je opačné. Pravdu MÁ @gg, protože na těchto zónách se opravdu nemusí po první hodině v čase 6-17 platit. Ostatně tady je důkaz. Jedna hodina mi odteď platí až do 18 hodin.
Modrá zóna C #2

@magdon: Vy píšete, že v době 6-17 musíte po 60 minutách platit. Gg oponuje, že ne, že je to zdarma celou dobu. Já tam rozdíl vidím.

smode2

Přátelé. Stačí si to vyzkoušet v praxi. Když jsem kdysi přijel stát do modré asi na 4 hodiny v 10:00 dopoledne, omylem jsem si přes telefon zaplatil první 2 hodiny. Ukazuje mi to i dokdy je parkování zaplaceno. A bylo zaplaceno ten den do 19:00. Z tohoto je myslím zcela zřejmé, jak to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]