Nejste přihlášen/a.
Zdravím , nemá někdo zkušenost jestli v bazáči (áčka,esa) vykoupí i auto s poruchou?
Konkrétně tam blbne spojka občas jde špatně zařadit,potom neustále svítí kontrolka motoru píše to senzor pozice vačky ale rozvody jsou měněný , a potom svítí kontrolka hladiny oleje ve vaně ale to je kvůli tomu že se měnil motor a ten nový nemá konektor na senzor hladiny oleje takže je vypojený.
Je to starý Hjondé z roku 2011 , vím že za to nebudou nějaký velký prachy, ale jde mi o to jestli to má vůbec cenu zkoušet nebo to rovnou prodat na díly nebo sešrotovat.
Díky za odpověd ![]()
Neptej se tady ale v těch bazarech, inzeruj atd. Někomu se to může hodit na díly.. Bez přepisu nenechávej odjet.
Motor bez konektoru.. takže nejspíš jiný typ motoru a neprojde technickou, takže sice jednotlivý díly mají hodnotu, ale celek je prakticky bezcenný. Prodávat díly funguje když to děláš ve velkým, máš sklad "všeho" a jen sahneš a předáš. Jedno auto o kterým nikdo neví se rozprodává dost blbě. Pokud máš místo, tak sundej díly o který je zájem, pak je měň kus za kus tak abys měl pořád kompletní autovrak a až tě to přestane bavit tak to pošleš do hutí, tím získáš mnohem víc než pár tisíc v bazaru. Jen dveře litr za kus a máš 4k., kola za 2k, převodovka za litr, řídicí jednotky, airbagy, čidla atd. atd.
Je to i30 1.6 crdi 66kw rok 2011 po faceliftu , najeto to má 190 000 , popravdě nevím jestli by to vůbec někdo chtěl i přes inzerát, když tam byl měněný motor + to má tyhle mouchy.
Budu si kupovat nové ,proto jsem právě myslel že by něco sundali z ceny nového když dám tohle protiúčtem ![]()
Auto určitě vykoupí, ale záleží za kolik. Pro ně je tento typ vozu poměrně atraktivní. Nicméně když se podívám na bazar, tak přesně dle vašeho popisu je funkční v auto ESA za 90tis Kč. Takže výkupní cena funkčního vozu by byla okolo 50tis, možná i méně. Jelikož je na autě tolik poruch a ještě je tam dobastlená výměna motoru, kde se musí řešit kontrolka bez čidla, tak neočekávejte více jak 10tis Kč.
Zdravím, cca před měsícem ode mě jeden z vámi uvedených bazarů vykoupil 17let staré auto s nefunkční klimou a vadným čidlem abs. Zavolali na můj inzerát s tím, že by se přijel podívat technik. Technik to obhlédl, byl seznám s vadami a za pár dní si auto odvezli. Cenu jsem dostal slušnou s porovnáním s tím, co mi nabízeli soukromníci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.