Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hever na auto

Od: giv4 odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer koukám na nějaký hydraulicky hever na auto kolem třeba 2 000 do nosnosti 2 tun. Mohli by jste mi nějaký doporučit, s kterým jste spokojeni? Bude na auta kolem 1500kg. Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

mám z auto kelly...kterej zvedne vysoko...tehda jsem ho bral v akci za 1800,- ...zvedne do 3,5tuny do výšky větší než je standard...

giv4
hodnocení

Ok děkuji, kouknu ale zase zbytečně do 3.5 tuny bude velký a těžký ne? Víc jak 1500kg zvedat nebudu . Ale děkuji

hodnocení

0x

Spokojeně užívám 6 roků GÜDE posuvný hydraulický zvedák GRH 2/330 L - zde či zde popis. Rozhodující u mne byl nízký profil, současná vozidla mají nízko podvozek. Ještě chválí Mar-Pol M80123 zde.

giv4
hodnocení

giv4
hodnocení

Super děkuji,. Ještě co si myslíte o heveru jcb za 3200 na 1.5 tuny? Jestli mate zkusenost kvalita bude asi lepší ale otázka zase jestli se vyplatí připlatit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hever na auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]