Nejste přihlášen/a.
Pokud nechceš přijít o uložené data v rádiu, atd. Tak se vezme externí zdroj nebo další akumulátor a přes kabely se propojí na terminály k autobaterii v autě. Pak se může odpojit původní autobaterie a na tu dobu co je odpojená, bude zásobovat přes externí zdroj. Připojí se nová autobaterie a externí zdroj se může odpojit. Takto se v autě nic nezmění. (po stránce, co potřebuje elektrickou energii)
Udělejte si nebo kupte redukci. Kablík z devítivoltové baterky na CL zástrčku. Jako zdroj můžete použít jakékoli baterky, aby daly v sérii aspoň 9 V nebo nějaký síťový zdroj. Prostě co dům dá.
A co je to za modelový rok auta? U starých se vyresetuje akorát hodiny a kód orig. rádia.
Aby se to nestalo, tak k tomu stačí třetí baterie (nebo jiný auto) + startovací kabely... Prodejci akumulátorů ti akumulátor dovezou a tímto způsobem uměj přehodit, třeba zde popsáno i s cenou acu.cz/...
Tip - nikoliv doporučení: u starých aut Mám vyzkoušené, že nastartuji, a normálně odpojím baterku a alternátor dodává elektřinu Asi by se to nemělo dělat, nevím, neřeším, mně to funguje. Tenhle týden jsem to zrovna dělal, protože jsem startoval na baterku, která se nevešla do kastlíku, no tak jsem pak jel bez baterky, resp. s baterkou v kufru, kdyby mi to chcíplo...
Co tohle udělá U nových aut, kteří mají systém start stop nebo Eco dobíjení netuším (Ne na jízdu, ale na přehození baterky pod proudem)...
Spíš doplňující otázka - při stop start, nemá se řídící jednotce přes PC nahrát informace o novém aku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.