Nejste přihlášen/a.
Před dvěma lety jsem v jejich pobočce v KV kupoval auto a vcelku si nemohu stěžovat. Jednání příjemné a vstřícné, kompletní prohlídka auta včetně spodku na zvedáku, dostatečná zkušební jízda. Po zjištění, že auto nemá platnou TK ji zařídili na vlastní náklady a zároveň vyměnili vadnou baterii za novou. Auto mi pak ve sjednaném termínu přivezli až domů přes 40km od KV.
Říká se, že je to stejné jako AAA, ale vše bude nejspíš v lidech.
Tak jako v Áčkách , tak i v Eso nepodlehnout "sladkým řečičkám" prodejců a nekoupit první auto co nabídnou!
Osobně jsem byl velmi spokojen v ab Automarket v Veselí n/L . Přišel jsem k prodejci s tím že chci "ošahat auto" (vyzkoušet posez, se řízení sedadel...) auto odemknul a dál se v podstatě nestaral ( prováděl předprodejní "údržbu" jednoho auta a bylo o v čase když tam byl momentálně sám!) jen sděll pár info, které nebyli vyvěšeny v autu. Nakonec jsem ale pořídil jinde.
Ptat se jaky autobazar je spatne, spravna otazka je jak stare, s jakym najezdem a kolik za nej chci dat. Az podle techto parametru si vyberu bazary ktere se pohybuji v tomto sektoru.
Pokud mam 100tis a nebo chci auto stare 10let a vice je uplne jedno kde to koupim, vetsina bude vyjezdena herka a pujde o nahody. Pokud chci zanovni auto mam na nej tak pujdu tam kde se na ne specialuziji protoze tam je jistota ze auto bude v poradku.
Napriklad ja mam z AAA 3 auta a se vsemi jsem spokojen a vsechny funguji perfekne. Ale taky z toho duvodu ze jsem kupoval vse ve stari 3 let s najezdem do 50tis. Na to se specializuje jejich pobobocka Mototechna ktera vykupuje vozy z operaku. Mel jsem v podstate 3 nova auta za polovicni cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.