Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto ESA zkusenost?

Od: petra09o odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, nutné sháním auto a chtěla jsem do esa s AAA máme špatnou zkušenost a ty jsem dotáhla až do tv... Máte někdo zkušenost nebo poradíte nějaký bazar v Praze?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
A proč se domníváš, že jinde to bude lepší? Jsou to všechno jen kšeftaři. Pokud je auto ok, je vše vpořádku, pokud ne - budou se kroutit všichni.

re4zon
hodnocení

3x
Tak hodne stesti. Kdyz jsem kupoval auto, zaplatil jsem si profika na kontrolu a bavil se s nim i o ackach, esa apod. A podle nej esa jeste trochu horsi nez aaa. Tam i tam muzes koupit auto naprosto v poradku, ale i totalni vrak, kdyz nevis, co a jak si zkontrolovat.

hodnocení

1x

Před dvěma lety jsem v jejich pobočce v KV kupoval auto a vcelku si nemohu stěžovat. Jednání příjemné a vstřícné, kompletní prohlídka auta včetně spodku na zvedáku, dostatečná zkušební jízda. Po zjištění, že auto nemá platnou TK ji zařídili na vlastní náklady a zároveň vyměnili vadnou baterii za novou. Auto mi pak ve sjednaném termínu přivezli až domů přes 40km od KV.

Říká se, že je to stejné jako AAA, ale vše bude nejspíš v lidech.

petra09o
hodnocení

Děkuji za odpověď... Teta kupovala v AAA a je spokojená ...druhá taky a jeden velkej průser. Tak snad budu mít štěstí na auto dekuji

hodnocení

0x

Tak jako v Áčkách , tak i v Eso nepodlehnout "sladkým řečičkám" prodejců a nekoupit první auto co nabídnou!

Osobně jsem byl velmi spokojen v ab Automarket v Veselí n/L . Přišel jsem k prodejci s tím že chci "ošahat auto" (vyzkoušet posez, se řízení sedadel...) auto odemknul a dál se v podstatě nestaral ( prováděl předprodejní "údržbu" jednoho auta a bylo o v čase když tam byl momentálně sám!) jen sděll pár info, které nebyli vyvěšeny v autu. Nakonec jsem ale pořídil jinde.

hodnocení

0x

Všechny bazary jsou stejné. Jestli speciálně vám nedělá radost handrkování a skandalizování, o čemž pochybuji, tak věnujte čas raději pečlivějšímu výběru auta před vydáním peněz. Jakákoli vada na autě se dá opravit. Poškozené nervy nikoli.

hodnocení

0x

Ptat se jaky autobazar je spatne, spravna otazka je jak stare, s jakym najezdem a kolik za nej chci dat. Az podle techto parametru si vyberu bazary ktere se pohybuji v tomto sektoru.

Pokud mam 100tis a nebo chci auto stare 10let a vice je uplne jedno kde to koupim, vetsina bude vyjezdena herka a pujde o nahody. Pokud chci zanovni auto mam na nej tak pujdu tam kde se na ne specialuziji protoze tam je jistota ze auto bude v poradku.

Napriklad ja mam z AAA 3 auta a se vsemi jsem spokojen a vsechny funguji perfekne. Ale taky z toho duvodu ze jsem kupoval vse ve stari 3 let s najezdem do 50tis. Na to se specializuje jejich pobobocka Mototechna ktera vykupuje vozy z operaku. Mel jsem v podstate 3 nova auta za polovicni cenu.

Tříleté auto za poloviční cenu si rád koupím taky. Prosím o kontakt, kde se takové auto prodává.
Však jsem to napsal. AAA - Mototechna. Ale samozřejmě že se cena odvíjí od toho co to je za model. A nemůžu říct co mají za ceny teď. Poslední auto jsem tam kupoval 2 roky zpět. Byla to 3 létá (přesně po skončení operáku) Corsa v úplně plné výbavě s nájezdem 22tis km a stála mě 250tis. Hodnota nového auta s touto výbavou byla 520tis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]