Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Seat Exeo ST 1.8 TSI, benzín. 118 kW. Občas mi při jízdě problikla kontrolka EPC. Později se rozsvítila ale přes noc zase zhasla. Auto se jakoby zadrhlo, takže předpokládám že motor šel do nouzového režimu. Auto i hůř (déle) startovalo. Odvezl jsem Seata do servisu, tam mi bylo řečeno že diagnostika ukazovala závadu čidla na vačce. Čidlo mi vyměnil, já s autem odjel do práce, ale když jsem jel z práce, auto po zaparkování a asi půl minuty stání s bežícím motorem chíplo. Startování opět dlouhé, kotrolka opět svítí. Takže problém přetrvává, spíše je ještě horší. Dříve mi auto nechíplo. U pána nelze platit kartou, nebo platby kartou nechce, všichni víme proč. Ve městě není bankomat, takže jsme domluvení že peníze, 2 200 Kč přivezu v podnělí. Přece mu nedám peníze když mi závadu neodstranil, nebo je možné že závada je v už zmíněném čidle + něčem dalším jiným? Nevíte co s tím autem je? Děkuju za odpovědi.
Kolik je na motoru najeto km? Spíš to ze zkušenosti vidím na vytahaný řetěz, což je u TSI celkem obvyklé a nedochází k synchronizaci vačka - klika... Proto ta závada na vačce... Je to na delší zkoumání. Zrovna stejný projev jak uvádíš má kamarád na Octavii a řetěz bez měření má vůli cca 3 cm odhadem... Najeto cca 130.000 km. U některých VW už to měl řetěz za sebou i při 50.000 km...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.