Nejste přihlášen/a.
Díky za Vaše tipy či zkušenost, kudy, jak a kdy a s jakým výsledkem jste nakupovali ojetý vůz a zda byste dnes postupovali stejně?
Od Privata bez jakékoliv záruky? OK. To je cesta když máš čas, spoustu času, znalosti, a chceš vyhledávat.
Ale já se ptám kde vybírat na větším tržišti, jestli rozumíš. Zkrátka kdo má jaké zkušenosti s výběrem tam ći onde. Na co nacha apod. Myslim obchodně.
ps: Z bazaru Z majetku jeho, je tam jakási záruka na skryté vady, to platí v celé EU. U privata žádná záruka není. Jo a netvrdím že jsi to nakonec nevezmu od privata, Ale teď řeším v otázce právě ty Agregovaná tržiště
Ne, ta záruka je v případě, že to kupuješ od firmy anez komise / inzerátů. Ale třeba někdo má zkušenost, že stržiště vyhazujou nějaké podvodné firmy nebo někde jsou recenze nebo něco tak, na to se ptám. Samozřejmě si nebudu dogmaticky myslet že nejlepší je to či ono, chápeš...
V této mé otázce, rady rádců znalců aut - tzn rady typu já si to vždy kupim od majitele - jsou jaxi odpovědí mimo otázku... Na to se nemusím ptát abych věděl že to je vždy lepší si koupit od majitele, stejně jako domácí vajíčka jsou nejlepší, domácí prasátko taky
Jo a jedno auto jsem si kupoval od fandy dané značky, který svůj vůz měl cca. 10 let a po celou dobu na autoforu dané značky mimo fotky výletu řešil převážně chyby a vady - a samozřejmě i pochlubení, že to je opraveno. Takže jsem měl servisní dokumentaci vč. fotek práce, dílů vč. čísel-kodů, něco jako zpráva od detektiva. To celé mi k autu předal vytištěno i s návody a upřesněními. C5 mi dobře sloužila až do covidu, kdy jsem přestal jezdit dlouhé trasy a auto prodal dál opět velmi spokojenému novému majiteli.
Čtení před nákupem ojetého vozu... zde...celé odsud. A pár postřehů z AAA... tento bazar je asi nejznámější... je pravda, že spokojeni zákazníci nebudou psát stížnosti, ale přesto, autobazar napíše jinými slovy, že si kupujete "šrot"na náhradní díly, a dle toho pak vypadá případná reklamace...Projděte pár reklamací z odkazu a udělejte si názor sám; i to o něčem vypovídá...
u vedoucího prodeje - dealera dané značky který má přehled kdo si objednal nové auto a vlastní í starší bude dávat na protiúčet...too starší auto odkoupím já, přímo od majitele, za výkupní cenu, kterou by mu nabídnul dealer...kdyby se to protáhlo prodejnou a jejich účetnictvím, cena už nebude zajímavá
stejným způsobem to funguje všude na světě, pokud jde o mobile, stačí mít dobré známé nebo příbuzné u německého prodejce a dostanete se k autům, které se na mobile nikdy neobjeví, právě proto, že se prodají postupem, který jsem uvedl v prvním odstavci...pokud to děláte pořád musíte se o část svého zisku podělit aby vám zdroj nevyschnul
Hmmmm sice jako "povídka se štastným koncem" a návod jak koupit dobře ojetý vůz dobrý ale má to jeden háček vlastně hák...
Kolik lidí má u nás a v evropě co schání ojetý vůz možnost ! koupit podle doporučení vedoucího prodeje dané značky výkupové auto co je jim nabídnuto přímo od majitele...
Tak 0,5 %? Takže Vaše doporučení lze brát jen jako forek k aprilovému počasí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.