Nejste přihlášen/a.
Mám trochu prasklo víko převodovky tdi... 6st. Kape tudy oil
. ...půjde to svařit bez demontáže?
. nebo zalepit lepidlem? Jaké doporučujete?
. A jaké odmašťovadlo doporučíte?
@dabel Prosím tě nevíš objednací číslo nebo název toho plechu krycího, toho bouchlyho vika?
Že je tam gumový těsnění tvrdil auto meccaník. Nevím teda na co tam to zas lebka je, protože spojkovou lamelu jsme už kdysi měnili a určitě to nerozdělávali - Ty jsi to rozdělával? Případně dá se najít někde video s rosborkou?
Odmastil acetonem z obou stran jakože zevnitř převodovky?
Brousit pilníkem zevnitř převodovky, to zavání že tam bude bordel, to pak bude celý zralý na proplach ne? Takhle, kdyby mi to chtěl někdo udělat, tak bych se nebránil, dal bych tam provizorně nějakej olej zalepil to páskou a někam bych s tím dojel
To záleří jak prasklé. Jestli jen něčím naražené a není to moc namáhané, tak by to mohlo jít pájkou na hliník, ale nebude sranda takovou hmotu prohřát.
Jo to by odpovídalo, Není to namáhané - je to na přírubě, ve ktere je zaslepka (ne Zátka) - a ta zaslepka je taky lehce zdeformovaná :-/
Navíc to zas lebkama určitě gumový O kroužek
Akorát si neumím představit, jak zespodu pájet :-/
Auto se sice dá hodit lehce na bok třeba 40°, ale stejně
Pridalsem foto...
Je to taková zaslepka boční ... Ta zaslepka je taky zdeformovaná tak Těžko říct kudy to vlastně teče...
Jo při pájení Cu trubek vzlíná i nahoru takže třeba by i tohle navzlínalo?
No ale na hřát to na 550° je asi nereálný
@tomkk Prosím tě jaký lepidlo přesně? Nebo jak se jmenuje ten červenej tmel?
Mám sice něco na kovy1, ale to deformovany víčko je poplastované, na ňom to asi držet nebude
Já bych požil loctit motozem.cz/... ,ale vzhledem k ceně bych se o vhodnosti poradil s firmou, jestli je tento vhodný ,nebo použit jiný ,je hodně variant.
Co říkáte na chemické "svářečky"kovu:
. hornbach.cz/...
vs
vs
. US $1.63 | Metal-specific Repair Glue AB Metal Strength Iron Bonding Heat-resistant Cold Welding Pipe Repair Glue Agent Cast Contact Glue a.aliexpress.com/...
Tu poslední už mám objednáno, za desetinu ceny podstatě proč to ne risknout?
Tak mám problém, vypouštěcí šroub nejsou imbus 17, ale nejspíš torx 13 nebo 14 mm a ještě s dírou see foto
Uměl by to někdo ověřit, co to je zač? Převodovka je FSM.
A tu záslepku také netrefili, prodali dle VIN jinou zaslepku cca 80 mm, kod: 02m301211d - ale zaslebka na fotografii je cca 48 mm
Díky předem, pokud se někdo vyzná v katalogu náhradních dílů lépe, než prodejce ze značkového servisu
Tak ten BIT už jsem asi našel, nějaká proprietální šílenost:
Možná by stačil i tento bit?
Píší, že je s otvorem, ale ten otvor není zachycen na snímku: allegro.cz/...
10MM DRÁŽKOVÝ BIT S OTVOREM 16X30MM "EXCLUSIVE" S2
Pak asi pojem otvor v Polsku znamená něco jiného než u nás.
Ale co to víčko, cca 46mm - viz 3 obr. nemohu ho nikde najít ani v Škoda ho nenašel všude jen to cca 80mm. Dokonce i na Kaufland Marketplace mají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.