Nejste přihlášen/a.
Řeči o tom že je to nebezpečné si nechte pro sebe,díky
11x
Otázkou je, zda už jsme tak zdegenerovaní, že potřebujeme na kdejakou zhovadilost předpis. Nedávno jsme se smáli americkému varování na mikrovlknách, že se v nich nemají sušit zvířata a už to máme tady. Řízení ve svářečské kukle také není zakázáno.
3x
Před mnoha lety na jízdním kolu (tehdy hudbu z Moto MPX200)-po 100 metrech jsem musel zastavit , vypnout přejhrávání a sluchatka šla do kapsy, Při chůzi to dopadlo se sluchátky stejně a v práci tuplem. Takže v autě jsem to ani nezkoušel. Bezpečnost či nebezpečnost , ať si každý přebere sám, pro mne je to nebezpečné, takže sám za sebe NE-maximálně jako spolujezdec, ne jako řidič!
2x
Myslet si o tom můžete co kdo chcete, já sleduju provoz okolo sebe i za sebou a paradoxně blížící se sanitku registruju většinou dřív, než ten za mnou.
0x
do freelanderu jsem nechal dodělat muziku nakamichi, státlo to dost peněz ovádám to hlasem nic neodpojuji ani nmezapojuji sluchátka nepotřebuji
0x
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.