Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sharan 1,9 tdi 81kw AVG 1999...Chladič oleje

Od: doutnak® odpovědí: 8 změna:
Ahoj..teče mi dost olej okolo olejového chladiče..Hledal jsem nový a ikdyž zadám vše potřebné, tak mi to vyhodí několik variant..Chtěl bych koupit olejový chladič a nevím kde přesně zjistit konkrétní typ bez toho, abych ho vyndaval..Blokoval bych zvedák mechanikovi než to přijde..Kde to prosím zjistím třeba podle vin kódu..? Všude mi to hodí X možností. A ještě se zeptám těch co mají zkušenosti..je nějaký riziko, že něco ukroutím a přidělám si práci? Třeba bude stačit těsnění, nevím..to by mělo snad být pro všechny chladiče stejný, nebo ne? Díky moc za radu;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

napis vin. zkusim najit originalni cislo

hodnocení

Díky.To bys byl hodnej. WVWZZZ7MZYV025765
petrovic

Už je to staré auto a některé systémy to vůbec neberou. Ostatní co našly, se shodují na 028 117 070 B

hodnocení

Mrknu a popřípadě objednám, díky moc;)
hodnocení

To je to těsnění..mě šlo spíš o ten chladič. Ty se liší..těsnění bude pro všechny chladiče stejný

hodnocení

0x
Pokud jde, jakože asi jo, o chladič typu megagaraz.cz/... , tak pod ním je těsnění, podobný jako na filtru, ale má takový 2 ouška, stojí pár desítek korun. Na dvou motorech 1,6/ 74 a 75kw jsem ho měnil po 20 letech, úplně se rozpadlo. Podle mě daleko pravděpodobnější příčina než chladič samotnej.
hodnocení

Díky..Já ten chladič chci vyměnit "preventivně",když už půjde ven..Občas to plivne olej do vody..je divný,že jen někdy..Teda soudě podle kaňky na hladině v nadobce při občasné kontrole..Jinak vyloženě šlem ani kaše tam zatím není..Pokud by to mělo být těsnění pod hlavou, tak už to asi vzdám..Koupím chladič a to těsnění jak říkáš..
hodnocení

Jinak ten olej valí samozřejmě někde okolo
toho chladiče ven po motoru až na zem..třeba fakt jen tím těsněním..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]